De ce aveti nevoie de rulouri exterioare Aluroller?

De ce aveti nevoie de rulouri exterioare Aluroller?In conditiile in care tocmai ce v-ati terminat de construit noua locuinta, daca ati comandat geamurile termopane, in mod evident trebuie sa optati si pentru rulouri exterioare Aluroller, care vin cu o serie importanta de beneficii.

Inainte de toate insa, precizam faptul ca daca locuinta este recent construita, cel mai indicat ar fi sa optati pentru aplicarea rulourilor exterioare de-odata cu ferestrele termopane.

In cazul in care insa, deja locuiti in casa respectiva dar aceasta nu are ferestrele prevazute cu astfel de accesorii, aveti totusi posibilitatea de a opta pentru rulouri exterioare Aluroller.

Chiar si in cazul in care locuiti la bloc, puteti opta pentru rulouri exterioare Aluroller, care va ofera aceleasi beneficii precum in cazul in care ati locui la casa. De-asemenea, acestea pot fi ideale chiar si pentru sediul firmei dvs. (in cazul in care sunteti antreprenor), datorita multitudinii de beneficii.

lensa.ro

Roletele de exterior sunt cea mai buna solutie pentru a va proteja ferestrele si usile de terasa, oferind o nota speciala de estetica exterioara cladirilor. Acestea ofera un control excelent al luminii si imbunatatesc randamentul termic al ferestrelor.

Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori: alb, gri, castan, argintiu, maro, de lemn si sunt stabile in timp. Cutia de viteze si elementele de ghidare sunt de culoare alba, bruna sau de lemn, stejar auriu si mahon.

Firmele de specialitate printre care si Aluroller va pot oferi de exemplu trei modele sau role: sipci din PVC, sipci de aluminiu si sine de aluminiu si ecrane insecte incorporate. Materialele sunt importate de la furnizori renumiti si in mod evident sunt de cea mai buna calitate. Rulourile care vin montate la exterior sunt rezistente la intemperii si izolate fonic.

Roletele din PVC sunt actionate manual, iar cele din aluminiu sunt actionate manual sau electric. Actionarea electrica consta in utilizarea motoarelor electrice tubulare. Motoarele sunt conduse de comutatoare simple, cu telecomanda radio sau cu ajutorul programatorilor speciali.

Acestea pot fi instalate prin pozitionarea exterioara a carcasei lamelelor sau in spatii speciale pe care arhitectii le ofera in zona superioara a ferestrelor.

Roletele de exterior din aluminiu ofera o protectie imbunatatita impotriva intemperiilor si a sunetului datorita spumei de poliuretan de inalta densitate, care este injectata pe partea interioara a sipcilor, are o utilizare mai lunga si o rezistenta sporita la factorii externi. De cele mai multe ori, folosesc doua tipuri de sipci: 39 mm si 42 mm, pe baza dimensiunilor ferestrei protejate.

Rulouri din aluminiu cu ecrane de insecte combina avantajul celor doua produse. Acestea au sine de alunecare dubla care permit o functionare paralela a lamelelor si a ecranului. Se utilizeaza un ecran special cu insertie din fibra de sticla, oferind o rezistenta si o stabilitate mai mare la razele solare.

Asadar, dupa cum se poate observa, fie ca locuiti la casa sau ca locuiti la bloc, este necesar sa va indreptati atentia spre rulouri exterioare. Pe langa toate detaliile mai sus mentionate, este indicat sa amintim faptul ca aceste rulouri pot avea diferite culori, ceea ce inseamna ca le puteti alege in asa fel incat sa se asorteze cu culoarea decorativa a locuintei.

Daca de exemplu aveti casa decorata in maro, atunci in mod evident puteti opta pentru jaluzele de culoare maro. De-asemenea, aceasta culoare este perfecta daca locuinta dvs. este decorata in crem de exemplu, sau chiar visiniu. Pentru culori mai deschise, puteti opta pentru rulouri exterioare albe.

In ceea ce priveste materialul din care va puteti alege ruletele, acesta poate fi plastic, aluminiu sau lemn. In trecut se foloseau jaluzelele din lemn, insa in cele mai multe cazuri in clipa de fata, oamenii fie opteaza pentru cele din plastic, fie isi indreapta atentia spre cele din aluminiu, cele din lemn fiind considerate de catre foarte multe persoane a fi invechite.

Daca doriti sa va echipati cat mai repede ferestrele cu asemenea accesorii, in mod evident este indicat sa va indreptati atentia spre Aluroller, care va ofera posibilitatea de a beneficia de jaluzele exterioare din aluminiu. Acestea pot fi aplicate, tencuibile sau suprapuse, si aveti de-asemenea posibilitatea de a le achizitiona cu plase de insecte incorporate, sau fara plase de insecte incorporate, in functie de ceea ce doriti sa alegeti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation