De ce aveti nevoie de Ovb Romania asigurari de viata?

Pentru a duce o viata lipsita de griji, oamenii ar fi indicat sa incheie cateva tipuri de polite de asigurari, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Asigurare de viata

Asadar, in primul rand, toti cei care inca nu au incheiat o astfel de polita, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre Ovb Romania asigurari de viata, pentru a acumula cat mai multe informatii despre o asemenea polita, si pentru a se asigura.

lensa.ro

Ce este asigurarea de viata?

Asigurarea de viata este un contract intre un asigurator si un detinator de polita in care asiguratorul garanteaza plata unui beneficiu de deces pentru beneficiarii numiti la moartea asiguratului. Compania de asigurari promite o prestatie de deces in schimbul platii primei de catre asigurat.

Scopul asigurarii de viata este de a oferi protectie financiara persoanelor aflate in intretinere dupa moartea unui asigurat. Este esential ca solicitantii sa isi analizeze situatia financiara si sa determine nivelul de trai necesar pentru persoanele aflate in intretinerea lor inainte de a cumpara o polita de asigurare de viata.

Agentii de asigurari de viata sau brokerii au un rol esential in evaluarea nevoilor si in stabilirea tipului de asigurari de viata cele mai adecvate pentru a raspunde acestor nevoi.

Specialistii de la Ovb Romania le vor aduce oamenilor la cunostinta detalii despre politele de asigurare, si despre sumele de bani pe care le vor putea primi din partea companiei de asigurari, in diferite situatii.

Despagubirea in caz de deces este suma pe care compania de asigurari o garanteaza beneficiarilor identificati in polita dupa decesul asiguratului. Asiguratul isi va alege suma dorita pentru beneficiul mortii pe baza nevoilor viitoare estimate ale mostenitorilor supravietuitori.

Compania de asigurari va stabili daca exista un interes asigurator si daca asiguratul se califica pentru acoperirea pe baza cerintelor de subscriere ale companiei.

Platile primite sunt stabilite utilizand statistici bazate pe actuariale. Asiguratorul va stabili costul asigurarilor (COI) sau suma necesara pentru a acoperi costurile de mortalitate, taxele administrative si alte taxe de intretinere a politicilor.

Alti factori care influenteaza prima sunt varsta, istoricul medical, riscurile profesionale si propensitatea riscului personal. Asiguratorul va ramane obligat sa plateasca indemnizatia de deces, in cazul in care se depun prime, dupa cum este necesar.

In cazul politelor pe termen, valoarea primei include costul asigurarilor (COI). Pentru politele permanente sau universale, suma primei consta in COI si o valoare in numerar.

Valoarea numerarului de asigurare de viata permanenta sau universala este o componenta care serveste doua scopuri. Este un cont de economii, care poate fi utilizat de detinatorul politei de asigurare, pe parcursul vietii asiguratului, cu numerar acumulat pe baza de impozit amanat.

Unele politici pot avea restrictii privind retragerile in functie de utilizarea banilor retrasi. Al doilea scop al valorii in numerar este de a compensa cresterea costurilor sau de a asigura asigurarea ca varste asigurate.

Asigurare de sanatate

Specialistii de la Ovb Allfinanz Romania le pot aduce la cunostinta oamenilor importanta politelor de asigurare privata de sanatate. De multe ori, cei bolnavi nu se pot trata pentru ca asigurarea platita de catre angajator la stat nu poate acoperi costurile tratamentelor.

Aici, intervine polita de asigurare medicala privata, care le ofera celor bolnavi posibilitatea de a se trata, le plateste spitalizarea sau tratamentul, interventiile chirurgicale, etc.

Exista de-asemenea persoane care atunci cand incheie o polita de asigurare de sanatate, aleg sa plateasca mai multi bani, insa sa se bucure de o mai mare siguranta. Aici discutam despre o polita de asigurare valabila in Europa.

Asigurarea locuintei

Asigurarea locuintei este de-asemenea foarte importanta, si ar trebui luata in calcul de catre oameni. Nu se stie niciodata cand poate izbucni un incendiu, sau cand alti factori pot provoca pagube serioase. Cei asigurati insa, nu au motive de ingrijorare, pentru ca primesc de la specialistii Ovb Allfinanz Romania, toate informatiile privind modul in care vor fi despagubiti.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista mai multe tipuri de polite de asigurari pe care le puteti incheia, iar Ovb Allfinanz Romania prin cei mai buni consultanti ai sai, va poate oferi cele mai pretioase informatii, astfel incat dvs. sa faceti cea mai buna alegere si sa incheiati o polita atractiva.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation