Tag Archives: Db Poster

Cum ne promovam gratuit in grupurile Facebook?

Cum ne promovam gratuit in grupurile Facebook?Personal am stat de multe ori si mi-am pus aceasta intrebare, incercand in acelasi timp ca in raspunsul pe care mi-l ofer, sa pot gasi si oportunitatile  pe care le aduce acesta. Am ajuns la concluzia ca grupurile create pe platforma online Facebook reprezinta punctele comune, intersectiile dintre oameni total diferiti, insa pe care ii leaga aceleasi lucruri sau aceleasi pasuni.

Fireste, ca in orice alt domeniu, si aici exista o serie de ramificatii, in functie de scopul fiecarui grup in parte. Spre exemplu, unii dintre noi aleg sa apartina grupului denumit generic clasa a VIII-a B, in timp ce altii incercam sa fructificam aceste puncte de confluenta prin grupuri punctuale, cu denumiri care practic spun totul despre interesul nostru vis-a-vis de acel grup, de genul Instalatii Romania, Constructii Romania sau Vanzari- Cumparari Romania.

Ce se intampla in cadrul grupurilor Facebook? In aceste grupuri, lumea are ocazia sa postereze orice informatie s-ar putea dovedi a fi interesanta pentru utilizatorii Facebook. E drept, din aproape 20 de grupuri 10 sunt pline de mesaje siropoase aruncate stangaci pe poze, iar in altele muzica de proasta calitate troneaza linistita pe wall. Continue Reading