Cum se optimizeaza titlurile categoriilor si produselor magazinelor virtuale?

Mai mult ca sigur, in momentul in care esti specialist in optimizarea seo, si lucrezi la o companie de optimizare seo Braila, ai o multime de clienti cu care colaborezi, iar acestia cu siguranta isi desfasoara activitatea in mai multe domenii.

Printre clientii care apeleaza la serviciile de optimizare seo, se pot numara proprietarii de bloguri, proprietari ai unor firme care activeaza in tot felul de domenii, sau proprietarii magazinelor online.

In cele ce urmeaza in acest articol, vom discuta despre optimizarea titlurilor categoriilor si a produselor magazinelor virtuale.

In primul rand, atunci cand se alege tiltulu, specialistul seo trebuie sa fie atent la lungime. Se stie faptul ca in motorul de cautare Google, un titlu nu trebuie sa aiba mai mult de 70 de caractere, asa ca trebuie sa tii cont de acest aspect. Deasemenea, in numarul de caractere sunt incluse si spatiile.

Un alt aspect de care cu siguranta trebuie tinut acont, este reprezentat de faptul ca intotdeauna trebuie introduce in tiltulurile paginilor magazinului online si numele de brand, astfel ca vei avea titluri care ii vor arata motorului de cautare faptul ca acestea apartin anumitor branduri.

lensa.ro

Este iarasi foarte important sa adaugi de fiecare data cand alegi un titlu, mai intai de toate cuvintele importante. Cu cat acestea sunt mai aproape de inceputul titlului, cu atat sunt sanse mai mari pentru o clasare cat mai buna in Google.

Iarasi trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie ca un titlu sa contina de fiecare data cuvinte relevante. Aici trebuie sa adaugi mai multe cuvinte in titlu lnu doar numele de categorie.

Un amanunt extrem de important este acela ca trebuie neaparat sa eviti repetarea cuvintelor, pentru ca desi unii cred ca repetarea cuvintelor are efecte pozitive in procesul seo, acest aspect poate provoca penalizari sau poate duce la pozitii mai slabe in Google.

Trebuie sa eviti pe cat mai mult posibil evitarea repetarii titlului in aceiasi pagina, pentru ca in caz contrar, mai mult ca sigur cei de la Google vor penalize site-ul.

Inca un amanunt extrem de important de care trebuie tinut cont atunci cand alegi titlul, este acela ca trebuie sa alegi cu mare atentie toate cuvintele din titlu. Cu cat acestea sunt alese cu o mai mare inspiratie, cu atat sunt sanse mai mari ca site-ul sa aiba o pozitionare cat mai buna.

Trebuie sa stii si faptul ca in anumite situatii, cei de la Google iti vor rescrie titlurile, si poate deasemenea sa culeaga informatii despre site-ul tau si din alte surse relevante brandului tau, precum directorul web.

Deasemenea, un alt amanunt extrem de important este acela ca atunci cand incepi sa creezi articole pentru aceste magazine, ar trebui sa alegi titluri unice.

Ei bine, dupa cum se poate observa, este destul de dificil si sa alegi titluri pentru articolele scrise pentru magazinele online, asa ca trebuie neaparat sa tii cont de toate aceste detalii, pentru ca doar asa se va putea obtine o pozitionare mai buna a site-ului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation