Cum se aplica extensiile cusute?

Cum se aplica extensiile cusute?In cazul in care doresti sa apelezi la extensii par natural pentru a obtine lungimea pe care ti-o doresti, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa alegi intre doua tipuri: extensii temporare si extensii permanente. Extensiile temporare sunt cele tip clip on, care pot fi puse si indepartate acasa, fara interventia stilistului. Daca acest lucru ti se pare incomod, atunci cea mai buna solutie consta in extensii cusute, acestea avand un mare avantaj: nu afecteaza firul de par.

Spre deosebire de extensiile clip on, aceste extensii cusute nu necesita inlocuire timp de trei-patru luni, iar spre
deosebire de celelalte tipuri de extensii care mai exista pe piata, ele se aplica la rece, nefiind necesara folosirea unui aparat sau a unei solutii speciale.

Daca ai decis sa alegi extensii cusute, trebuie sa iti faci programare la un salon de specialitate si sa fii pregatita sa stai acolo cateva ore destul de lungi, deoarece aplicarea acestui tip de extensii de par este una foarte migaloasa. Extensiile cusute se gasesc pe piata la metru, deci primul lucru pe care il va face stilistul va fi sa masoare exact dimensiunea de care ai nevoie, dupa ce tu ai ales culoarea si lungimea extensiilor pe care ti le doresti. Urmatorul pas consta in aplicarea meselor de par, care cere multa rabdare si pasiune, precum si atentie la detalii.

In primul rand, parul va fi sectionat incepand de la ceafa si va fi pregatit locul in care urmeaza sa fie atasate aceste extensii cusute. Incepand dintr-o parte, se va lua o fasie subtire de par,care se va impleti cat mai strans si mai aproape de piele, oprindu-se la jumatatea capului, unde va trebui sa fie unita cu cealalta impletitura subtire care va incepe din cealalta parte a capului.

In momentul in care impletitura este gata, iar cele doua codite se suprapun si se unesc tot prin coasere, vor fi atasate extensii cusute cu ajutorul unui ac si a unei ate speciale. Precum se observa, procedeul nu implica nimic altceva decat rabdare si atentie. Totul va continua la fel pana cand toate mesele de par natural sunt prinse bine de coditele impletite, realizate special pentru a le coase pe acestea.

Pentru a nu avea probleme in ceea ce priveste aplicarea de extensii cusute, trebuie sa te asiguri ca salonul la care mergi este de calitate. Eventual, incearca sa iei legatura si cu alte persoane care si-au pus extensii cusute si roaga-le sa iti recomande un stilist care stie cu adevarat cum sa le aplice. De asemenea, daca in timpul procesului de aplicare ai impresia ca cel care iti impleteste coditele te trage de par, sau ti le strange prea tare, este bine sa il atentionezi sau chiar sa il rogi sa se opreasca.

Este drept ca impletiturile trebuie sa fie destul de stranse, insa daca sunt prea stranse, exista riscul de a-ti provoca dureri si dupa aplicare, dureri cu care sa nu te vei putea obisnui.

retroboutique.ro

Asigura-te ca stii tot ce este necesar despre extensii cusute inainte de a merge la un salon pentru a ti le aplica. Atata timp cat alegi stilistul potrivit, totul va fi in ordine si te vei putea bucura timp de patru luni de un par lung si bogat.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation