Cum sa recunosti apelantul cu ajutorul sunetului pe iPhone?

Cum sa recunosti apelantul cu ajutorul sunetului pe iPhone?
Am fost intrebati de multe ori daca este posibil sa setezi anumite alerte de sunet pentru apelanti diferiti, in asa fel incat sa stii cine te suna fara sa te uiti la ecran. Cauti piese iPhone originale, la un pret bun? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Ei bine, pe un iPhone este posibil sa faci acest lucru, atat pentru mesajele text (sms-uri) cat si pentru apelurile vocale, initiate de persoanele din agenda telefonica. Pe iOS 10 de exemplu, trebuie sa deschizi aplicatia “Contacts” din Home Screen. De asemenea, poti deschide aplicatia Phone, apasand dupa aceea pe iconita (butonul) “Contacts” pentru a ajunge in aceeasi categorie.

In lista de contacte, localizeaza numele persoanei pentru care vrei sa setezi un anumit sunet de contact si deschide-l. Cand adress-card-ul individual se va deschide, apasa pe butonul EDIT in partea din dreapta sus a ecranului.

Executa Scroll down pana ajungi la optiunea “Text tone line”, selecteaza aceasta optiune si alege un sunet de alerta din lista care se va deschide. In momentul in care alegi un sunet il vei putea auzi, pentru a te putea decide daca este ok ca si sunet de alerta. O data ce ai gasit tonul pe care vrei sa-l setezi, il poti selecta prin apasarea butonului “Done” din coltul dreapta-sus al ecranului.

Daca nu ai gasit nici un ton care sa iti placa, poti accesa optiunea “Buy more tones” din partea superioara a ecranului. Apasand pe aceasta, vei fi redirectionat catre sectiunea iTunes Store, de unde poti achizitiona diferite sunete pentru telefonul tau, din magazinul online al celor de la Apple.

Daca doresti sa setezi un ringtone specific pentru o persoana din adresa ta, apasa pe “Ringtone” in ecranul de contact si alege un sunet din lista de ringtone-uri a telefonului. In aceasta lista vor intra bineinteles si acele ringtone-uri pe care le-ai descarcat in prealabil cu ajutorul aplicatiei iTunes sau de oriunde altundeva de pe internet.

Trebuie sa stii ca preturile ringtone-urilor din iTunes nu sunt chiar cele mai ieftine. Un ringtone comun poate costa intre 1 si 1.5 dolari, deci nu sunt chiar ieftine (in ideea in care vrei sa descarci mai multe).

lensa.ro

Pe iPhone poti folosi de asemenea si anumite aplicatii 3rd party pentru ringtone-uri, care iti vor permite personalizarea fiecarui ringtone atasat unui anumit contact, multe dintre aceste aplicatii avand si ringtone-uri aferente (incorporate), pe care le poti folosi pentru acest lucru.

Ringtone-urile sunt unele dintre cele mai simple moduri de a-ti personaliza iPhone-ul si pot fi de foarte mare ajutor daca le setezi diferit, in functie de apelantul care te suna. In acest mod vei stii intotdeauna cine te suna, in cazul in care nu doresti sa raspunzi de exemplu.

De asemenea, daca te suna cineva foarte important (un partener de afaceri, patronul firmei unde lucrezi, etc.), este bine sa poti seta astfel sunetele de apel, pentru a nu pierde un apel important. Mai ales in afaceri, timpul inseamna bani, iar personalizarea apelurilor folosind sunetele, te poate asigura ca nu vei pierde acest timp.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation