Cum sa-mi folosesc smartphone-ul in siguranta?

retroboutique.ro

Cum sa-mi folosesc smartphone-ul in siguranta?Cand ai display-ul Samsung-ului tau spart, vrei sa rezolvi cat mai repede aceasta problema pentru a te putea bucura din nou de minunatul tau telefon.

Tu personal insa nu prea poti face nimic altceva decat sa apelezi la un service GSM care sa-ti ofere o inlocuire display Samsung la un nivel de calitate cat mai bun.

Cand alegi un service GSM pentru o inlocuire display Samsung trebuie sa apelezi la adevaratii profesionisti, daca vrei ca telefonul tau sa functioneze ca inainte. Unde-i gasesti? Pe http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-samsung .

Indiferent de telefonul pe care il ai, datele din acesta trebuie pastrate in siguranta. Pentru acest lucru trebuie sa ai parole pe telefonul tau. Foloseste parole pt cartela SIM, pentru deblocarea telefonului sau pentru aplicatii. In cele ce urmeaza vorbim despre cum poti pastra telefonul in siguranta cand folosesti diferite functii si/sau aplicatii.

lensa.ro

E-mail

Multi obisnuiesc sa foloseasca telefonul mobil pentru a primi si trimite diverse mail-uri. Daca primesti un mail care ti se pare suspect, cel mai bine e sa nu-l deschizi, daca vrei sa-ti pastrezi telefonul in siguranta.

Navigare pe internet

La fel cum iti poti umple calculatorul de virusi daca intri pe tot felul de site-uri, tot asa poti pati si pe telefon, fapt pentru care ai mare grija pe ce dai click si pe ce site-uri ajungi. Cel mai bine e sa intri pe site-urile pe care le cunosti.

Retele Wi-Fi

Daca nu utilizezi o retea wireless cunoscuta, mai bine opreste conexiunea la internet, deoarece risti ca datele tale sa fie puse in pericol, din moment ce reteaua este publica.

Aplicatii

Suntem tentati sa instalam pe telefoanele inteligente tot felul de aplicatii. Cele mai multe dintre acestea ne pot pune telefonul in pericol, fapt pentru care e bine sa descarcam doar aplicatiile cunoscute, doar cele care sunt foarte apreciate de catre alti utilizatori.

Update

Ca sa-ti pastrezi telefonul intr-o stare buna de functionare si bineinteles in siguranta, fa permanent update-uri atat la sistemul de operare, cat si la aplicatii.

Documentatia

Cand vrei sa instalezi o aplicatie noua, citeste bine inainte documentatia aferenta, apoi accepta termenii si conditiile, pentru a nu te trezi mai apoi cu surprize neplacute.

Vinderea telefonului

Daca vrei sa iti vinzi telefonul vechi sau sa il faci cadou, cel mai sigur e sa stergi toate datele personale si tot continutul personal de pe el, pentru a nu ajunge in mana unor oameni care nu-ti vor neaparat binele. Sterge contactele, fotografiile, documentele si alte informatii pe care le vrei doar pentru tine.

Nu e foarte usor sa-ti pastrezi datele in siguranta, dar acest lucru trebuie sa vina cumva de la sine. Trebuie sa fii responsabil/a si sa faci totul pentru siguranta datelor tale. Nu comunica parolele tale oamenilor in care nu ai incredere, deoarece surprizele neplacute pot aparea mai mult decat te-ai fi gandit.

De asemenea, nu uita sa-ti instalezi o aplicatie care te ajuta sa-ti gasesti telefonul in cazul in care acesta ti-a fost furat. Fii in pas cu tehnologia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation