Cum sa faceti continut de calitate?

Cum sa faceti continut de calitate?Pentru a avea continut de calitate si pentru alte sfatri din domeniul SEO va recomandam Smartseopack.com.Va recomandam sa incepeti de la un titlu puternic si vom incepe prin a va da un exemplu.

“Inlocuiti-va gazonul cu aceste alternative superioare”, ei bine, ghici ce? V-ati creat acum niste dusmani in lumea ingrijirii gazonului si in lumea aprovizionarii cu gazon si in comunitatile pasionate de cresterea si de vanzarea gazonului

Deci, puteti vedea ca acestea nu sunt lucruri despre care sa va ganditi in mod firesc ca la niste elemente castigatoare. Dar cand creati continut, daca puteti trece prin acest exercitiu, avem aceasta regula, de care am vorbit de mai multe ori de-a lungul anilor, pentru succesul continutului, in special pentru succesul amplificarii continutului. Inainte de a crea vreodata ceva, inainte de a va expune ideea, de a veni cu titlul, de a veni cu continutul, inainte de a face orice, intrebati-va: Cie va ajuta sa evidentiati acest lucru si de ce? Care este scopul actiunii?

“De ce” devine si mai clar. Existenta acelui dusman comun, sansa de a arata ca aveti sprijin si incredere de oameni, este un catalizator puternic pentru aceasta amplificare, pentru comportamentul pe care incerci sa-l induci in comunitatea ta la consumatori. Am constatat ca gandirea in acest fel adesea devine creatoare de continut si SEO si daca ne straduim reusim sa facem lucruri care sunt chiar benefice.

Daca vreti sa construiti continut este important sa tineti cont de mai multi pasi. Faceti copii de rezerva cat mai mult cu datele si faptele voastre, nu doar cu opinia. Acest lucru ar trebui sa fie relativ evident, si poate fi periculos sa nu faceti asta.

Va sugeram sa incercati sa transmiteti o viziune asupra lumii, nu neaparat legata de spectrul politic sau de alte obiecte spinoase. Credem insa ca este bine sa transmiteti o viziune asupra lumii in jurul ei, dar va recomand priviti lucrurile din mai multe unghiuri.

Deci, daca spuneti: “Hei, ar trebui sa va inlocuiti pajistea cu aceste alternative superioare”, nu o faceti pur si simplu pentru ca este vorba de conservare si sanatatea ecologica. Puteti, de asemenea, sa va ocupati de zona financiara. Puteti, de asemenea, sa faceti reclama la usurinta cu care va puteti ingriji aceste peluze versus altele. Deci, acum prezentati o gama mai larga a spectrului.

lensa.ro

In al treilea rand, va recomandam sa obtineti informatii de la oameni celebri inainte de a crea si publica un anumit tip de continut, mai ales daca problema despre care vorbiti va fi incarcata din punct de vedere cultural, social sau politic.

Unele dintre ele se incadreaza in aceasta tipologie. Yoga probabil ca nu se incadreaza atat de mult, dar joburile care sunt implicate in productie, pot genera continut unic si de calitate care ar putea fi important pentru a trimite continutul real pe care l-ati creat catre unii oameni care sunt in spatiul vostru de actiune, astfel incat acestea sa va poata ajuta sa va indexati corect si repede, puteti sa explorati in acest sens si spatiul politic, daca puteti.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation