Cum sa alegi cea mai buna mancare pentru caini?

Cum sa alegi cea mai buna mancare pentru caini?Intr-o lume ideala, toata hrana pentru caini ar fi creata egala. In schimb, proprietarii de caini li se ofera o gama covarsitoare de optiuni, incepand de la hrana umeda pentru caini si continuand cu hrana semi-umeda sau hrana uscata pentru caini. Toate aceste tipuri de mancare pentru caini se considera a fi cea mai buna mancare pentru caini de pe piata.

Analizarea acestor optiuni pentru a gasi un brand de mancare pentru caini care sa fie sanatos, accesibil si sa apeleze la animalul dvs. de companie este adesea o sarcina cu adevarat frustranta. Vom discuta insa despre acest aspect, pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna mancare pentru caini.

Ce face ca o mancare pentru caini sa fie „buna”?

Cei mai multi oameni isi hranesc cainii kibble uscat sau conserve umede. Aceste alimente procesate s-ar putea sa nu ne atraga, dar contin toate substantele nutritive pe care cainii trebuie sa le consume ca sa ramana sanatosi. Alimentele comerciale pentru caini de calitate sunt foarte reglementate si au fost supuse unor teste riguroase de catre specialisti veterinari. Deci, ce este exact in aceste alimente pentru caini?

Cainii, spre deosebire de pisici, nu sunt carnivore stricte. In timp ce carnea constituie majoritatea dietei, cainii casnici pot, de asemenea, sa obtina nutrienti din cereale, fructe si legume. Aceste alimente care nu sunt din carne nu sunt pur si simplu materiale de umplutura, ci pot fi o sursa valoroasa de vitamine esentiale, minerale si fibre.

O mancare buna pentru caini va contine carne, legume, cereale si fructe. Cele mai bune alimente pentru caini contin versiuni de inalta calitate ale acestor ingrediente, adecvate pentru sistemul digestiv al cainelui dvs.

Alimentatia pentru caini

retroboutique.ro

Cea mai buna mancare pentru caini, pentru tovarasul tau canin ar trebui sa raspunda nevoilor sale nutritionale. Desi majoritatea marcilor comerciale pentru hrana pentru caini sunt formulate special cu cel putin cerintele nutritionale minime pentru caini. Este insa important sa ne amintim ca nu fiecare caine are exact aceleasi nevoi nutritionale.

Cainii necesita o gama larga de nutrienti in cantitati diferite de-a lungul vietii. Nevoile nutritionale ale unui catelus sunt diferite de cele ale unui caine adult, motiv pentru care este o idee buna sa hranesti cainele tau o formula de catelus sau o hrana „in toate etapele vietii”.

Daca nu sunteti sigur cu privire la diferentele de cerinte nutritionale intre catelusi si adulti, cu siguranta este necesar sa treceti pragul unui cabinet veterinar, iar medicul va va explica toate detaliile legate de substantele nutritive recomandate pentru caini, impreuna cu cantitatea recomandata in greutate si varsta. Cainii de rasa mare si catelusii au cerinte nutritive diferite decat cainii si catelusii de rasa mica.

Dieta cainelui trebuie sa contina cereale?

Multe persoane au intrebari despre hrana pentru caini care nu contine cereale sau fara  cereale sau alimente pentru caini care contin subproduse de origine animala. Daca cainele dvs. a fost diagnosticat cu o alergie alimentara cauzata de boabe, puteti alege o dieta fara cereale sub indrumarea medicului veterinar. Pentru majoritatea cainilor, boabele sunt de fapt o sursa de nutrienti sanatosi.

Produsele animale de calitate sunt, de asemenea, hranitoare. Acestea includ carnea de organe si intestinele, care contin adesea mai multi nutrienti decat carnea musculara consumata de om. Produsele secundare reglementate nu includ copitele, parul, maturarea podelei, continutul intestinal sau gunoiul de grajd. La fel ca in cazul oricarei anchete legate de animalele de companie, nu ezitati sa discutati cu ingrijorarea dvs. cu medicul veterinar.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation