Cum poți arăta grozav în fiecare zi la muncă? 5 sfaturi pentru un aspect impecabil

Cum poți arăta grozav în fiecare zi la muncă? 5 sfaturi pentru un aspect impecabilCel mai probabil, toate persoanele își doresc să arate grozav în fiecare zi la serviciu, chiar și atunci când au mers la culcare mult prea târziu, nu au dormit prea bine sau au avut un weekend prea solicitant și ziua de luni este necruțătoare. Totuși, există unele strategii care vă ajută să arătați impecabil în fiecare zi, în ciuda tuturor provocărilor și a stării de spirit.

Iată câteva astfel de strategii pe care le puteți adopta pentru a vă asigura în fiecare zi ținute elegante, care denotă profesionalism:

Purtați un sutien bun. Dacă doriți să vedeți o îmbunătățire imediată a aspectului personal, atunci investiți într-un sutien nou, care să se potrivească bine și să vă ofere susținerea necesară. Această recomandare este în special pentru persoanele cu bust mare, dar toate femeile se vor simți mai încrezătoare dacă vor purta un sutien care le avantajează.

Efectuați ajustările necesare. Mânecile sacoului sunt prea lungi? Fusta este prea largă? Pantalonii noi ating pământul?  Fustele, blugii sau fustele formează pliuri inestetice deoarece sunt mult prea strâmte?Ar fi minunat să putem purta doar haine croite pentru propria noastră siluetă, dar atunci când bugetul nu ne permite, tot ceea ce ne rămâne de făcut este să efectuăm ajustările necesare, asta însemnând să scurtăm pantalonii, să strâmtăm fustele, să înlocuim fermoarele defecte și să efectuăm toate celelalte ajustări necesare.

Totodată, trebuie să fim cât se poate de realiste și chiar critice pentru a ști când o piesă vestimentară ni se potrivește și când ne dezavantajează sau scoate în evidență ceea ce dorim să ascundem.

Aveți grijă de hainele și de accesoriile pe care le dețineți. Dacă pantofii au nevoie de o lustruire rapidă, nu ezitați să faceți acest lucru. Dacă pantalonii sunt prea lungi și s-au murdărit, luați măsurile necesare. Același lucru se aplică și cămășilor și sacourilor care trebuie călcate. Atenția la aceste mici detalii poate face o mare diferență în ceea ce privește aspectul de zi cu zi.

Observați ce articole vestimentare vă avantajează. Pentru asta, trebuie să vă cunoașteți formele și să constatați care sunt articolele vestimentare care vă avantajează și care sunt cele care nu vă ajută să arătați așa cum vă doriți.

Puteți chiar să puneți la punct o garderobă „uniformă” care să conțină doar acele piese vestimentare care vă avantajează. În mod ideal, ar trebui să aveți cel puțin două ținute despre care știți că arată grozav și că vă sar în ajutor luni dimineața, după ce ați petrecut tot weekend-ul.

O pereche de ciorapi cu model și portjartier imitat Fiore Amour reprezintă trucul perfect pentru a arăta impecabil, bucurându-vă totodată de confort, de o ușoară modelare corporală, dar și de libertate de mișcare.

Puteți purta ciorapi mai ales la ținutele de iarnă, pentru ca frigul să să nu devină inamic. Gândiți-vă apoi care sunt piesele vestimentare care vă avantajează cel mai mult și încercați să le aduceți cât mai în față. Poate fi vorba de pantalonii cu croiala dreaptă, de sacoul cu cordon, de cămașa cu nasturi din material ușor elastic sau de rochia în formă de A.

Nu în ultimul rând, coafura joacă un rol deosebit de important. Ceea ce puteți face este să alegeți o coafură grozavă care să funcționeze excelent cel puțin 90% din timp. Puteți învăța cum să faceți un coc rapid, un coc franțuzesc, cum să vă uscați părul acasă și să îi oferiți volum sau cum să vă prindeți părul în coadă în așa fel încât să arate profesional întreaga zi.

Tundeți părul frecvent pentru a scăpa de vârfurile despicate și luați în considerare un tratament cu keratină dacă părul suferă când nivelurile de umiditate sunt ridicate.