Cum iti poti alege corect trusa de unghii

Cum iti poti alege corect trusa de unghiiPentru o manichiura perfecta, recomandarea noastra este sa iti alegi cele mai bune produse pentru unghii, astfel incat sa le poti steriliza corect si folosi in conditii depline de siguranta. Iti oferim mai multe sugestii si sfaturi pentru alegerea celor mai bune ustensile ieftine pentru manichiura si pedichiura.

Tine cont de tipul de instrumente pentru manichiura si pedichiura pe care trebuie sa le cumperi. Poti alege o trusa electrica sau una clasica. In functie de frecventa de utilizaare, este mult mai bine sa concluzionezi ca modelele electrice sunt mai eficiente pentru cazul in care folosesti trusa des sau ai si cliente in timp ce trusele clasice sunt mai potrivite pentru utilizarea personala.

Daca iti cumperi o trusa pe care sa o folosesti acasa, poti alege varianta pentru voiaj sau iti poti lua o trusa electrica insa mai ieftina decat una profesionala pentru saloane.

Modelele clasice nu includ ustensile cu motor, insa ofera toate accesoriile de care ai nevoie pentru pilirea, modelarea si taierea unghiilor. Un kit de baza include cle putin 4 componente cum ar fi pila, penseta, unghiera si foarfeca. Cel mai simplu tip de trusa de manichiura are o forfecuta pentru pielite, un cleste pentru pedichiura, un bisturiu pentru manichiura si un cleste pentru pielite.

retroboutique.ro

Sunt si modele speciale pentru femei, dar exista si modele speciale pentru barbati sau seturi speciale pentru copii. Trusele de manichiura si de pedichiura electrica au toate accesoriile mentionate, insa pila este motorizata si se alimenteaza de la reteaua de curent electric sau are baterii.

O astfel de pila are capete interschimbabile care pot asigura pilirea pentru a ajusta inclusiv lungimea unghiilor sau pentru a elimina cuticulele. Aceasta pila se foloseste si pentru uniformizarea suprafetei patului unghial si pentru a finisa unghia dupa ce se aplica gelul. Anumite alternative din gama profesionala ofera si dispozitive suplimentare, care pot sa indeparteze depunerile de pe calcaie sau determina uscarea imediata a ojei.

Calitatea dispozitivelor este foarte importanta. Este esential ca toate piesele din set sa poata asigura o perioada lunga de folosire fara probleme si acest lucru deriva din calitatea incontestabila a materialelor folosite pentru a fabrica lamele si alte parti din metal.

Se poate utiliza pentru constructia acestor seturi si otelul inoxidabil, care este imun la patare, la coroziune si la orice fel de zgarieturi si care ofera garantia ca taisurile pieselor sunt ascutite si nu necesita reconditionare. Daca ai tendinta de a cumpara piese foarte ieftine, te poti astepta ca la cateva luni sa incepi sa simti cum forfecuta nu taie bine sau cum penseta nu mai prinde suficient firele fine de par.

In cazul in care alegi produse de cea mai buna calitate si fabricate la standarde inalte, vei cheltui mai mult la inceput insa vei amortiza mai repede investitia, pentru ca nu trebuie sa inlocuiesti trusa de manichiura sau pedichiura foarte des.

Anumite piese pot sa vina cu manere din plastic pentru o manevrare mai usoara. Este ideal sa fii atent si la acest aspect, dar si la toate mentionate anterior, pentru a alege cea mai buna trusa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation