Cum facem o optimizare SEO gresita?

Cum facem o optimizare SEO gresita?
Asa cum ne spune o firma de optimizare SEO Braila accentul pus in SEO doar pe motoarele de cautare fara sa mai luam in calcul si userii este o mare greseala.

Este important nu doar atunci cand incepeti o campanie de SEO ci si in fiecare etapa a campaniei sa tineti cont de utilizatori.

Este foarte important sa luati in calcul acest aspect si sa tineti cont de el mereu in momentul in care doriti sa faceti schimbari sau cand aveti tendinta sa luati in calcul doar motorul de cautare.

Accelerarea actiunilor petru a obtine pozitii inalte pentru expresiile cheie foarte repede nu e o strategie buna pe termen lung. Am depasit perioada in care SEO reprezenta densitate mare de cuvinte cheie si cu toate acestea tactica aceasta inca se mai gaseste si la fel se intampla si cu numarul extrem de mare de ancore in text.

lensa.ro

Ei bine, lucrurile s-au schimbat mult si trebuie sa se maturizeze si sa se remodeleze gandirea pentru optimizarea site-urilor. Densitatea foarte mare a cuvintelor cheie si numarul ridicat de acore care reprezentau in trecut cele mai bune solutii petru pozitionarea optima nu mai functioneaza  in prezent si in plus va pot face mai mult rau.

Unul din cele mai bune semnale pe care puteti sa le trimiteti unui motor de cautare este cel oferit de un vizitator care revine pe site. In cazul in care un utilizator cauta o aumita expresie cheie si ajuge pe site-ul pe care il aveti in repetate randuri motorul de cautare va considera acest lucru un semn de incredere. Majoritatea webmasterilor tind sa ignore acest lucru si nu il iau in calcul.

Monitorizati atent si consultati de fiecare data statisticile petru a putea vedea care sunt paginile pe care vizitatorii se intorc. Acestea sunt pagini valoroase si va trebui sa cotinuati sa le promovati.

Si arhitectura va poate trage in jos site-urile. Mai multe pagini care au continut asemanator, ceea ce se intampla in general pe site-urile de comert, pot sa afecteze buna indexare a site-ului. Exista mai multe solutii pentru acest lucru: incercati pe cat posibil sa faceti continut diferentiat si sa alegeti care pagini sa nu fie indexate.

Linkurile care nu pot fi citite sunt si ele o problema. Acest lucru de fapt nu este o problema atat de mare cum era in trecut in special daca avem un site care s-a construit deja.

Este mai dificil si reprezinta un dezavantaj sa schimbati toate link-urile. Puteti sa mariti avantajul adus de linkurile curate care ajuta la o mai buna ierarhizare a site-ului.

Aveti grija la redirectionari. Evitati sa faceti redirectionari pe cat de mult se poate. Foarte multe redirectionari arata in fata motoarelor de cautare ca anumite pagini sunt instabile.

Desigur ca nu se pot evita aceste redirectionari si cand aveti nevoie de ele si cel mai important de fapt este sa le faceti corect.

De asemenea este foarte important sa nu copiati continutul de pe alte site-uri pentru ca Google penalizeaza continutul duplicat. Nu uitati nici de Google +. Ascensiunea sa este continua si de aceea este foarte important.

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation