Cum alegi o firma de web hosting?

Cum alegi o firma de web hosting?In cazul in care esti acel gen de utilizator al calculatorului pasionat sa citesti fel si fel de articole de pe diferite site-uri sau bloguri, cu siguranta ai putea sa te gandesti foarte serios la ideea de a-ti crea un site sau un blog personal.

Sa iti creezi un site sau un blog personal nu este deloc greu in anul 2018, ins apentru asta va trebui ca mai intai de toate sa iti alegi un nume de domeniu, iar mai apoi va trebui sa iti inregistrezi numele de domeniu.

Atunci cand iti alegi numele de domeniu, trebuie sa iti alegi si extensia, iar aici putem discuta despre extensii precum .com, .net, .ro, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Referitor la alegerea numelui de domeniu, este foarte important de precizat faptul ca acesta trebuie sa fie unul cat se poate de scurt, pentru a putea sa fie memorat de catre toata lumea.

retroboutique.ro

Ei bine, odata ce ai rezolvat acest prim pas, cu siguranta urmatorul pas este acela de a gasi o agentie de web hosting care sa iti ofere Gazduire Enterprise de cea mai buna calitate.

In zilele noastre tot ce trebuie sa faci este sa deschizi telefonul, laptopul, tableta sau PC-ul si sa cauti pe internet, mai exact pe Google, dupa termenul “gazduire web”, si cu siguranta vei gasi o multime de agentii.

Ei bine, odata ce gasesti pe Google toate aceste agentii de web hosting, trebuie sa te asiguri de faptul ca agentia pe care o ai in vizor este un cat se poate de serioasa.

Mai exact, prin seriozitate intelegem modul in care agentia isi respecta clientii. Aici putem sa discutam despre mai multe aspecte foarte importante. In primul rand, trebuie sa discutam despre suportul tehnic pe care ti-l pot oferi cei de la agentia de web hosting.

Acest suport tehnic este extrem de important pentru ca nu se stie niciodata cand site-ul poate intampina fel si fel de probleme, asa ca va fi indicat sa alegi o agentie de web hosting care sa iti ofere suport tehnic permanent.

Odata ce vei trece acest hop, cu siguranta va mai trebui sa acumulezi anumite informatii foarte importante in ceea ce priveste agentiile de pe piata, iar apoi vei putea sa stabilesti care este firma cu care vei colabora.

Indiferent de alegerea facuta, vei putea sa te orientezi catre un pachet de gazduire shared, iar astfel vei avea gazduire web ieftina, insa aici va fi necesar sa imparti resursele serverului cu diferiti alti proprietari de site-uri care au optat pentru aceiasi gazduire web.

Ce conteaza iarasi foarte mult este faptul ca nu vei avea acces la controlul serverului, insa daca iti vei dori sa ai acces la controlul serverului fie vei opta pentru un server VPS, fie vei opta pentru o gazduire dedicata.

Referitor la aceste doua tipuri de gazduire web, este foarte important de adus aminte faptul ca ele au preturi mai mari decat gazduirea shared, insa iti vor oferi sansa sa iti controlezi serverul.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation