Cu ce programe iti poti spiona concurentii?

Cu ce programe iti poti spiona concurentii?iSpionage

iSpionage se separa de cercetarea paginii de destinatie. Acestea va arata un flux frumos de la cuvintele cheie la anunturi in pagina de destinatie. De asemenea, au o galerie de pagini de destinatie unde puteti vizualiza paginile de destinatie de top sau puteti cauta pagini de destinatie din industria dvs.

O alta trasatura extraordinara este reprezentata de alertele concurentilor. Va vor trimite un e-mail lunar daca concurentii pe care ii spionati fac modificari ale cuvintelor cheie sau ale copiilor de anunturi:

KeywordSpy

lensa.ro

KeywordSpy nu este cel mai frumos dintre programe, dar are cateva date extraordinare.

Aceasta sectiune contine instrumente de spionaj de marketing pentru desktop si mobil.

Programul va va arata care dintre concurentii dvs. difuzeaza anunturi grafice si ce site-uri sau editori le afiseaza. Deoarece puteti vedea ce anunturi difuzeaza cu succes ce site-uri functioneaza cel mai bine, puteti salva o tona de timp si bani incercand sa va dati seama ce functioneaza cel mai bine.

retroboutique.ro

WhatRunsWhere

“Vezi ce functioneaza prin folosirea experimentelor altor persoane”. Datele lor sunt actualizate zilnic si acopera peste 120.000 de editori si peste 300 de retele publicitare.

Puteti cauta anunturi dupa cuvantul cheie, domeniul de publicitate si domeniul editorului (site-ul pe care se afiseaza anunturile). De asemenea, puteti rasfoi anunturile de top – ceea ce este minunat pentru a vedea ce combinatii creative si color functioneaza bine.

Consultati calculatorul de achizitii media pentru a obtine o estimare a rentabilitatii investitiei pentru anunturile dvs. grafice.

De asemenea, acestea au anunturi de anunturi native, dar vom acoperi si alte companii pentru acest lucru, de asemenea, in sectiunea Instrumente Spy Ad Native.

Ei sunt cu siguranta unul dintre cei mai buni jucatori din spatiul de spionaj pentru reclame.

AdBeat

AdBeat este un alt jucator important in spatiul publicitar pentru anunturi publicitare. Sunt fan al sectiunii “Anunturi de top” pentru a vedea cum arata anunturile celor mai mari concurenti.

Puteti vedea, de asemenea, teste separate de anunturi grafice din competitia dvs.  O caracteristica interesanta a platformei lor este ca folosesc OCR (Optical Character Recognition) pentru a “citi” imaginile. Apoi puteti utiliza cautarea cuvintelor cheie pentru a gasi anunturi pe care le-au citit cele mai multe persoane.

AdClarity

Afisajul AdClarity este o alta platforma inteligenta de afisare media. Caracteristicile sunt similare cu instrumentele de mai sus.

BoxOfAds

BoxOfAds combina anunturile mobile si cele afisate cel mai mult dar doar in ultimele 3 luni.

Alishark

Acesta este un instrument de spionaj pentru domeniul online pentru comert pe Aliexpress. Vei vedea care sunt cele mai bine vandute produse si care sunt cele mai bune oferte, cum sunt prezentate produsele si multe altele. Daca vrei cel mai bun pret si acces la majoritatea toolurilor de mai sus iti recomandam Alishark group buy.

Vei avea acces la peste 100 de tool-uri pentru SEO sub forma de conturi premium pentru cel mai bun pret lunar. Astfel iti poti optimiza toate campaniile si nu doar pe cele cu anunturi sau PPC. Ai toate sansele de a profita de cel mai bun pret posibil in timp ce obtii acces la tooluri folosite inclusiv de experti recunoscuti la nivel global.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation