Criterii in alegerea meniului de nunta

lensa.ro

Alegerea meniului de nunta necesita foarte multa rabdare, fiind o decizie foarte importanta pentru ca invitatii vostri sa aiba o experienta cat mai placuta pe tot parcursul serii.

Iar pentru a veni in ajutorul vostru, am pregatit o lista cu cateva criterii de care va recomandam sa tineti cont atunci cand urmeaza sa faceti alegerea potrivita in ceea ce priveste meniul potrivit pentru nunta.

Tematica aleasa

Cel mai probabil deja ati ales o tematica care sa va reprezinte in cea mai importanta zi din viata voastra de cuplu. De exemplu, tematica marina sau traditionala.

Daca ati facut o astfel de alegere, atunci si meniul ar trebui sa se adapteze la tematica aleasa de voi. Daca sa spunem ca ati ales ca tema principala notele marine, atunci meniul ar trebui sa se axeze mai mult pe peste sau fructe de mare.

In schimb, daca alegeti sa mergeti pe varianta traditionala, atunci va recomandam sa optati pe clasicele si mult iubitele sarmalute in foi de varza. Cu siguranta vor fi pe placul tuturor invitatilor.

Ca sfat general valabil, va sugeram sa nu imbinati mai multe tipuri de meniu. De exemplu, daca optati pentru un meniu mai exotic, nu il combinati cu cel traditional.

Bugetul vostru

Fie ca vrem sau nu sa credem, traim intr-o lume in care banii conduc, deci nici meniul de nunta nu este lipsit de cheltuieli. De aceea, incercati sa va organizati cu privire la pretul pe care il puteti plati pentru fiecare meniu, astfel incat sa va puteti limita la bugetul ales. Va recomandam sa nu va bazati pe suma de bani ce se va strange in urma fericitului eveniment.

Desi poate parea o solutie, sunt sanse foarte mari sa nu strangeti suma de care aveti nevoie pentru achitarea intregii cheltuieli. In plus, o nunta nu necesita doar bani pentru achitarea meniului. Mai aveti si alte cheltuieli. 

Degustati inainte de a alege

Desi poate parea stupid, va recomandam ca inainte de a alege meniul pentru nunta voastra, sa il degustati. Gustati din fiecare fel de mancare ce urmeaza sa fie servit in ziua marelui eveniment, tocmai pentru a face o alegere inteleapta pentru nunta voastra.

retroboutique.ro

De exemplu, Maldini este un restaurant de nunta din Timisoara care pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a gusta din meniul dorit, tocmai pentru a putea decide mult mai usor ce meniu li se potriveste celor doi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation