Tag Archives: Craciun

De unde iti poti cumpara un brad artificial?

De unde iti poti cumpara un brad artificial?Oamenii considera din mai multe motive faptul ca sarbatoarea cea mai frumoasa si mai importanta dintr-un an, este Craciunul.

Tinand cont de faptul ca la Craciun se sarbatoreste Nasterea Domnului Iisus Hristos, putem spune ca aceasta este o sarbatoare mult mai importanta decat celelalte. Poate doar Invierea Domnului sa aiba o importanta la fel de mare.

Apoi, trebuie precizat faptul ca sarbatorile de iarna sunt atat de speciale si datorita faptului ca la Craciun isi face aparitia Mos Craciun care ne ofera tuturor celor care am fost cuminti, unul sau mai multe cadouri cu adevarat speciale. Continue Reading

Decorarea ciorapeilor de Craciun sau “Christmas Stockings”

Decorarea ciorapeilor de Craciun sau “Christmas Stockings”Obiceiul decorarii si umplerii cu cadouri a ciorapeilor de Craciun, exista inca din timpuri indelungate, dovezi ale acestui ritual aparand din secolul 4 si cu siguranta, acesta a devenit foarte popular de atunci si pana in zilele noastre.

Este destul de usor sa realizam un ciorap de Craciun. Acestia sunt de cele mai multe ori destul de ieftini si folositori in acelasi timp. Puteti avea in vedere cateva sugestii pentru a putea incepe: Continue Reading