Tag Archives: Copii

Cum alegem cadourile pentru copii?

Cum alegem cadourile pentru copii?Cadourile destinate copiilor sunt intotdeauna un motiv de bucurie pentru micuti. Parintii ar trebui sa explice copilului ce simbolizeaza fiecare cadou. De exemplu ar trebui sa il ajute sa inteleaga de ce primeste un cadou de Craciun, de ziua numelui, de ziua de nastere, etc.

In ceea ce priveste cadourile de Craciun, acestea sunt intotdeauna speciale. Copilul stie ca tot ceea ce va primi de Craciun are o semnificatie speciala, si pe langa cadou va primi si atentia si dragostea parintilor. Atunci cand doriti sa oferiti daruri nu va ganditi sa evitati sa cumparati cadouri ieftine.

Nu pretul conteaza in oferirea de cadouri ci semnificatia gestului, atentia cu care faceti alegerile si atentia pe care o acordati persoanei respective. Continue Reading

Reciclarea scaunelor auto pentru copii

Reciclarea scaunelor auto pentru copiiIn ultima perioada din ce in ce mai multa lume foloseste dispozitive ca scaune auto copii sau altele pentru a asigura protectia celor mici. Este evident ca multi parinti, sau alte rude, vor sa-i protejeze pe cei mici, in special cu numarul de accidente ce se produc pe sosele, si cu marea nesiguranta din tara la noi.

Evolutia acestor scaune a fost fulminanta in ultimii ani, impinsa de la spate atat de companiile ce le produc, dar si de companiile auto si autoritatile ce se ocupa cu activitati sociale sau de impiedicare de producere de victime si pagube in urma accidentelor.

Conform unui studiu procentul de scaune auto copii ce sunt refolosite este foarte mare, in special in tara la noi. Traind intr-o tara saraca, cu salarii mici, romanii sunt nevoiti sa apeleze la rude care isi permit astfel de echipamente pentru a le imprumuta sau a le cumpara la second hand. Continue Reading