Cele mai cunoscute tipuri de jaluzele

Cele mai cunoscute tipuri de jaluzeleIn orice locuinta e nevoie de draperii si jaluzele. Acestea sunt necesare pentru a proteja interiorul de razele soarelui, pentru confort pe timpul noptii, dar si pentru a da un aspect deosebit incaperilor.

Tot mai multe persoane aleg sa isi amenajeze locuinta folosind jaluzele. Gama de produse din aceasta categorie este una destul de mare, fapt pentru care ai de unde alege. Cand vine vorba de amenajari interioare, jaluzele joaca un rol important, fapt pentru care ele trebuie alese cu grija, in concordanta cu modul in care ai amenajat incaperile.

Cand vorbim de amenajari interioare trebuie sa gandim totul cat mai bine si cat mai frumos. Daca ai nevoie de ajutor, poti apela la specialistii de pe avangart.org. Ei vor veni cu cele mai utile idei, astfel incat sa arate totul perfect.

Asa cum spuneam la inceput, cand vorbim de jaluzele, gama de produse e destul de vasta. Iata care sunt cele mai intalnite tipuri de jaluzele:

•    Jaluzele verticale

La mare cautare in ultima perioada sunt jaluzelele verticale. Ele au un design deoaebit, arata bine atat din interior, cat si din exterior si sunt usor de folosit si de intretinut. Jaluzele verticale pot fi de diverse culori si dimensiuni.

Unii prefera jaluzele verticale doar in dreptul geamului, altii prefera jaluzele verticale pe tot peretele, daca bineinteles geamul este putin mai mare sau daca vorbim de un perete pe care se afla si geamul si usa de la balcon. Cel mai adesea, jaluzele verticale sunt confectionate din material textil.

lensa.ro

•    Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt si ele intalnite frecvent. Acestea pot fi montate pe peretele de deasupra geamului sau pe fiecare ochi de geam in parte. Sunt de asemenea usor de folosit si intretinut si pot fi din diverse materiale (plastic, lemn, textil, bambus, etc.). Culorile le poti alege in functie de preferintele pe care le ai.

•    Jaluzele rolete

Multe persoane opteaza si pentru jaluzele rolete. Acestea sunt foarte usor de montat si de folosit. Jaluzelele rolete sunt confectionate din material textil si nu permit soarelui sa patrunda in incapere.

Ele pot fi de diverse culori si pot avea tot felul de imprimeuri. Daca iti place ca pe timpul zilei sa ai cat mai multa lumina in casa, tot ce trebuie sa faci este sa folosesti snurul aferent si sa le rulezi in sus.

•    Jaluzele romane

Sa nu uitam de jaluzelel romane, la mare cautare si ele. Acestea au un design placut, sunt usor de folosit si manevrat si mai ales usor de curatat, deoarece se pot spala in masina de spalat. Jaluzelele romane sunt usor de intins si de pliat si imbina perfect eleganta draperiilor cu utilitatea jaluzelelor.

Acestea sunt cele mai intalnite tipuri de jaluzele. Alege-le cu grija si tine cont de ceea ce conteaza pentru tine. Alege modelul potrivit, culoarea potrivita si mai ales dimensiunile potrivite.

Casa ta trebuie sa arate perfect si trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte. Cu cat vei face alegeri mai bune, cu atat vei fi mai multumit/a de modul in care va arata casa ta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation