Cele mai cunoscute tipuri de biciclete de fitness

Cele mai cunoscute tipuri de biciclete de fitnessTot mai multe persoane isi dau seama de faptul ca prezenta kilogramelor in plus este o mare problema pentru sanatate, fapt pentru care isi cumpara adesea biciclete de fitness. Unii isi cumpara o bicicleta eliptica, altii una clasica, in functie de preferintele fiecarei persoane.

Chiar tu iti poti cumpara o bicicleta eliptica, pentru a te mentine in forma facand miscare atunci cand te uiti la televizor sau petreci timpul cu cei dragi. Sportul este  o modalitate distractiva de petrecere a timpului liber.

Bicicletele de fitness nu sunt de un singur model. Adesea auzim de biciclete mecanice, magnetice sau eliptice. Bicicleta mecanica este indicata atunci cand ai anumite probleme de sanatate, cum ar fi cele articulare sau dorsale. Ea ajuta foarte mult la muschii picioarelor si este recomandata persoanelor care au nevoie de recuperare medicala.

O astfel de bicicleta este asemanatoare la micari cu cea de strada, doar ca aici miscarea se face cu ajutorul unei curele care invarte doua roti sau tambure. Un astfel de model este ieftin, fapt pentru care este preferat de cele mai multe ori.

lensa.ro

Referitor la bicicleta mecanica, aceasta este cea mai cautata cand vine vorba de pierderea kilogramelor in plus. De ce? Pentru ca are o volanta mai mare ca la alte tipuri de biciclete. Cele mai cautate biciclete pentru slabit sunt cele mecanice. Poti regla viteza astfel incat sa faci mai mult efort sa pedalezi, efort care in final va da rezultatele dorite. De asemenea, muschii pe care-i lucreaza aceasta bicicleta sunt tot cei de la picioare, ca si in cazul bicicletelor mecanice.

Ultima bicicleta pe care o aducem in discutie este cea eliptica. Aceasta bicicleta este mai deosebita deoarece nu are ghidon. Aceasta are in schimb doua coarne mobile care ajuta la pastrarea echilibrului. Pozitia corpului trebuie sa fie una verticala, picioarele stand pe doua pedale de forma unor talpi.

Miscarea pe care o vei face este asemenatoare alergatului, fapt pentru care nu vei antrena doar muschii picioarelor, ci si pe cei ai mainilor sau alte grupe de muschi, rezultand astfel un antrenament mai complex.

retroboutique.ro

Este important sa ai o astfel de bicicleta in locuinta ta. Poti opta pentru orice model in functie de preferintele pe care le ai si bineinteles in functie de bugetul de care dispui.  Alegerea insa trebuie facuta intr-un mod intelept. Trebuie sa iei in calcul scopul pentru care faci o astfel de investitie, daca ai sau nu anumite probleme de sanatate si pretul pe care vrei sa-l dai in schimbul unui astfel de aparat.

Daca vrei sa te bucuri de o gama larga de produse de acest gen, intra pe http://www.expertfitness.ro/biciclete-fitness  si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine. In plus, poti beneficia de anumite ofere pe care le facem adesea pentru clientii nostri.

Nu uita nici o clipa de importanta miscarii pentru sanatatea intregului organism. Mentine-te in forma si pastreaza-ti corpul tonifiat. Nu uita de faptul ca un corp tonifiat nu este un corp plin de grasime, ci unul lucrat in mod corect cu aparatele de fitness potrivite.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation