Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un BMW second hand?

retroboutique.ro

Daca intentionezi sa iti cumperi un autoturism, cu siguranta ai doua optiuni, astfel ca fie iti indrepti atentia spre un autoturism nou, fie te orientezi spre unul second hand.

Alegerea unei masini insa depinde de mai multi factori, iar in primul rand putem sa amintim aici bugetul. Fireste, cu cat ai mai multi bani la dispozitie cu atat iti permiti o masina mai buna.

Apoi trebuie sa tii cont si de drumurile pe care le vei parcurge cu masina. Daca de exemplu vei circula cu masina doar in afara localitatii vei avea nevoie de o masina cu motor diesel, care sa aiba undeva la 1900 – 2000 centimetri cubi capacitate cilindrica.

lensa.ro

Daca iti vei dori o masina pe care sa o folosesti in oras, atunci o masina cu un motor de 1400 – 1600 centimetri cubim si motor pe benzina ti-ar fi suficienta.

Daca iti doresti o masina sportiva, care sa aiba un motor puternic si care sa iti ofere si confort, care sa fie si eleganta si care practic sa le aiba pe toate, atunci ar trebui sa te orientezi spre un model de la BMW.

Stim cu totii insa ca modelele BMW noi au preturi foarte mari, asa ca nici ideea de a-ti cumpara un model BMW second hand nu ar fi una rea.

Si sa fim seriosi, decat sa iti cumperi un model de la Renault sau de la Peugeot, ori un model de la Skoda sau de la un alt producator mult mai ieftin, care sa fie nou, mai bine iti alegi la aceiasi bani un model second hand de la BMW.

Siguranta, confortul si placerea de a conduce nu se pot compara. Plus de asta cei de la BMW sunt recunoscuti pentru ca au motoare puternice si rezistente, iar piesele BMW sunt mai rezistente decat cele ale altor masini.

Daca vei opta pentru un model second hand de la BMW, ar trebui totusi sa cunosti anumite aspecte, asa ca in primul rand trebuie sa verifici seria de sasiu si seria motorului sa corespunda cu ceea ce scrie in acte.

Apoi, trebuie sa verifici vizual masina pentru a nu avea zgarieturi, si eventual sa vezi daca exista elemente revopsite.

Trebuie deasemenea sa testezi masina in mers, pentru ca doar asa vei simti cum merge, daca motorul ruleaza perfect, sau daca exista anumite defectiuni.

Vorbind despre un model second hand de la BMW, va trebui sa optezi pentru o verificare la sange a masinii la BMW Filaret, acolo unde cei mai buni mecanici vor testa masina din toate punctele de vedere.

Acestia vor verifica masina din punct de vedere mecanic, iar apoi aceasta va fi supusa si unei diagnoze auto, pentru a te asigura ca totul este in regula si ca masina nu are defecte ascunse.

Asadar, daca vrei sa iti cumperi o masina second hand, ar fi indicat sa alegi un model de la BMW, insa inainte de asta ar fi indicat sa o verifici la BMW Filaret.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation