Ce telefon Blaupunkt ti se potriveste?

lensa.ro

Ce telefon Blaupunkt ti se potriveste?De cand smartphone-urile reprezinta o necesitate pentru oameni, fiecare persoana isi doreste un dispozitiv care sa faca fata cerintelor sale, insa sa aiba un pret rezonabil.

Cei care isi doresc telefoane mobile la preturi rezonabile, si care sa poata fi utilizate in scopuri de baza, isi pot alege un telefon Blaupunkt. De la acest producator de telefane, utilizatorii isi pot alege diferite modele, dupa cum se poate vedea in continuare.

S02

SM 02 este primul telefon mobil scos pe piata de catre Blaupunkt, care a beneficiat de un raport de ecran 18: 9. Avantajul dispozitivului Blaupunkt SM 02 este ca acesta este un telefon mobil low cost, insa cu toate acestea, dispune de un ecran tipic pentru telefoanele mobile premium.

Dispozitivul dispune de o camera foto frontala de 5MP, in timp ce camera principala este de 8 MP. Dispozitivul dual sim, dispune de o baterie de 2100 mAh, si vine cu sistemul de operare Android 8.1.

SL plus 02

Telefonul mobil Blaupunkt SL plus 02 are acelasi continut tehnic excelent, complet dezvoltat ca SL 02. In plus, telefonul este echipat cu un ecran HD cu rezolutie inalta de 5,5 “mai mare, pentru a imbunatati experienta vizuala. In ciuda dimensiunilor sale relativ mari natura usoara a dispozitivului este asigurata de carcasa din plastic cu rezistenta mare.

SL plus 02 este similar cu SL 02, si este un smartphone care satisface atat nevoile de afaceri, cat si cele private. Procesorul QuadCore imbunatateste mare gradul de utilizare a dispozitivului. Serviciile de gama larga ale SL plus 02 datorita sistemului de operare Android 7.0 verificat partial de Google, pot fi extinse cu aplicatii suplimentare, iar telefonul functioneaza stabil.

Dispozitivul care dispune de o baterie de 3000 mAh, dispune de-asemenea de 1 GB memorie RAM care nu se poate extinde, dar si de 8 GB spatiu intern de stocare.

SM 01

SM 01 este un smartphone ideal pentru cei care nu au asteptari mari de la dispozitiv. Acesta este un dispozitiv construit din piese de calitate si perfect adecvat cerintelor de zi cu zi ale utilizatorului.

SM 01 se poate caracteriza printr-un design practic si in conformitate cu standardele inalte. Acest dispozitiv care este echipat cu un ecran de 4”, ofera o armonie tehnica excelenta cu camerele foto. Cea frontala are 2 MP, in timp ce camera principala are 5 MP.

Dispozitivul poate fi utilizat in scopuri precum trimiterea si primirea de e-mailuri, continut multimedia si jocuri simple. Datorita caracteristicilor de mai sus, precum si pretului de achizitie deosebit de favorabil , SM 01 ar putea fi o alegere ideala atat pentru utilizatorii de afaceri, cat si pentru tineri.

Acestea sunt unele dintre dispozitivele pe care si le pot alege utilizatorii care au nevoie de un smartphone, si intentioneaza sa opteze pentru un telefon Blaupunkt. Pentru a fi utilizate in scopuri simple, precum pentru a comunica, pentru a naviga pe internet sau pentru a face fotografii (care nu vor fi de o calitate exceptionala), aceste dispozitive pot reprezenta o alegere buna.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation