Ce sunt navetele stivuibile si unde pot sa fie acestea utilizate?

lensa.ro

Ce sunt navetele stivuibile si unde pot sa fie acestea utilizate?In momentul in care discutam despre ambalajele pe care le putem intalni in industrie, vom face fara doar si poate referire la navete plastic, la lazile din plastic sau la containerele din plastic.

Toate aceste ambalaje din plastic pot sa fie utilizate in industria auto, se pot folosi chiar si in industria alimentara pentru distributia produselor, sau chiar si in logistica, manufactura sau in industria electronica.

Deasemenea, navetele stivuibile din plastic mai pot sa fie utilizate chiar si in domeniul agriculturii, sau pentru exportul ori pentru importul marfurilor.

Ei bine, navetele stivuibile sunt foarte versatile, tinand cont de dimensiunea lor, de tipul utilizarii, dar si de capacitatea lor de incarcare. Navetele stivuibile pot avea atasate chiar si manere, sau suporturi unde sa se lipeasca eticheta pe care sa se afle date referitoare la produsele din naveta. In cazul in care este nevoie, navetele stivuibile pot avea chiar si capace.

retroboutique.ro

Tot referitor la navetele stivuibile din plastic, si chiar si la containerele din plastic, producatorii acestora le pot oferi clientilor mai multe solutii foarte eficiente in scopul ambalarii sau in scopul depozitarii pieselor.

Un bun exemplu ar fi industria auto, acolo unde se pot utiliza aceste navete stivuibile pentru a se importa materia prima, dupa care ele pot sa fie golite, iar produsele finale se pot ambala in aceste navete plastic, dupa care pot sa fie distribuite.

Proprietarii firmelor care au nevoie de aceste navete stivuibile din plastic, pentru a depozita sau pentru a transporta marfa, pot apela direct la producatorii de asemenea navete, iar astfel pot sa primeasca fie lazi plastic si navete stivuibile care sa aiba dimensiuni standard, fie se pot realiza anume pentru ei navete si lazi din plastic la comanda, de diferite dimensiuni.

In momentul in care proprietarii firmelor solicita ajutorul producatorilor de navete si lazi din plastic, acestia pot sa solicite chiar sa li se ofere produse personalizate cu numele firmei, iar aceste produse pot sa fie utilizate chiar ca si o strategie de marketing.

Un avantaj pe care il au aceste navete stivuibile, dar si lazile din plastic simple sau chiar si containerele din plastic, este acela ca materialul plastic utilizat la realizarea lor este de cea mai buna calitate, astfel incat produsele vor fi foarte rezistente in timp, dar vor fi rezistente si in caz de impact.

Pretul navetelor sau al lazilor cu siguranta nu este unul mare, iar investitia va fi amortizata intr-o perioada de timp destul de rapida.

Deasemenea, ele sunt utile pentru ca reduc costurile logistice, eficientizeaza timpul de manipulare al marfii, si ce este cel mai important, se pot stivui.

Acest amanunt este extrem de important, pentru ca datorita faptului ca navetele se pot stivui, se va castiga foarte mult spatiu in interiorul halei sau in interiorul depozitului, iar acest spatiu va putea sa fie utilizat intr-un alt scop util.

Asadar, pentru antreprenori, si chiar si pentru agricultori, aceste navete stivuibile din plastic pot sa reprezinte o solutie ideala pentru transportul si pentru depozitarea produselor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation