Ce puteti vizita in Bucuresti?

Ce puteti vizita in Bucuresti?In cazul in care nu ati vizitat pana acum capitala Romaniei, trebuie sa aflati ca Bucurestiul are o multime de locuri interesante pe care trebuie sa le vizitati cel putin odata in viata.

Daca sositi in capitala din orase precum Cluj Napoca sau Timisoara, atunci cel mai probabil veti calatori cu avionul, pentru a ajunge rapid in Bucuresti. In aceste conditii, ar fi indicat sa accesati cat mai repede site-ul https://www.premierrentacar.ro, pentru a inchiria o masina, pe care sa o folositi pentru a va deplasa prin capitala.

In functie de preferinte si de buget, veti putea inchiria masini accesibile oricarui buzunar, precum un model Seat Leon, sau un Ford Fiesta de exemplu, care sunt masini de oras, cu un consum redus de carburant.

Daca doriti sa conduceti un SUV prin capitala, atunci Premier Rent A car va ofera posibilitatea de a inchiria masini precum Audi Q7 sau BMW X6. De la, Premier Rent A car, puteti inchiria masini cu cutie automata sau masini cu cutie manuala, masini de familie, SUV-uri, masini economice, etc. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul https://www.premierrentacar.ro, si sa va rezervati masina pentru perioada in care va veti afla in capitala.

Totul dureaza putin timp, iar in cateva minute veti obtine rezervarea masinii. Facem insa precizarea ca asa cum un model BMW X6 este mai scump de achizitionat decat un Ford Fiesta, la fel stau lucrurile si in cazul inchirierii. O asemenea masina va costa mai multi bani.

Ei bine, dupa ce veti accesa site-ul https://www.premierrentacar.ro si veti inchiria masina dorita, veti putea incepe sa vizitati capitala. Iata cateva locuri pe care nu trebuie sa le ratati.

Vizitati Palatul Parlamentului

retroboutique.ro

O necesitate a oricarei vizite la Bucuresti, Palatul Parlamentului, cunoscut si sub numele de Casa Poporului, este fara indoiala cel mai cunoscut reper al perioadei comuniste a Romaniei. Una dintre cele mai impresionante si controversate constructii din lume, Casa Poporului este considerata a fi un simbol de neuitat al unui regim care a remodelat iremediabil istoria tarii.

A doua cea mai mare cladire de pe planeta dupa Pentagon, Palatul Parlamentului se extinde pe 370.000 de metri patrati si are 84 de metri inaltime. O parte din viziunea lui Ceausescu de a-si crea propria versiune a capitalei, constructia este cu adevarat monumentala. Mai mult de 1.000 de camere, unele cu decoratiuni realizate manual din cele mai fine si mai scumpe materiale, inclusiv metale rare si peste 700 de candelabre de cristal, fara sa mai vorbim de adapostul anti-nuclear si tunelurile de evacuare din subteran.

Tinand cont de toate cele spuse despre Palatul Parlamentului, cu siguranta in momentul in care inchiriati o masina din Otopeni, trebuie sa mergeti prima data sa vedeti acest obiectiv turistic al capitalei.

Vizitati biserici vechi de secole

Bucurestiul are multe biserici vechi, unele de importanta istorica majora. Datand din secole diferite si construite in diferite stiluri arhitecturale, aceste biserici au picturi interioare de ultima generatie si o istorie bogata care sa le recomande drept atractii culturale cheie. In mod evident, este indicat sa nu ratati bisericile Stavropoleos, Coltea, Zlatari, Bucur, Radu Voda, Sfantu Gheorghe, Sfantu Spiridon Nou, Mihai Voda, Antim si Patriarhia.

Dupa cum se poate vedea, capitala Romaniei are multe biserici importante pe care le puteti vizita. Pentru a va deplasa de la o biserica la cealalta, in mod evident veti avea nevoie de o masina.

Dupa cum va spuneam insa, Premier Rent A car va ofera posibilitatea de a inchiria masini in functie de buget si de preferinte, pentru a va deplasa prin capitala (si nu numai).

Plimbare in parcurile locale

Bucurestiul nu este cea mai verde capitala din Europa, dar parcurile sale sunt o adevarata oaza in jungla urbana, cele centrale avand propria parte de importanta istorica. Parcul Carol a fost inaugurat in 1906 de Regele Carol I, Herastrau pe vremea Regelui Carol al II-lea, in timp ce Cismigiu este cel mai vechi parc din Capitala.

De-asemenea, pentru a merge dintr-un parc in altul, va fi nevoie sa aveti o masina la dispozitie. Accesand site-ul https://www.premierrentacar.ro, veti putea inchiria o masina de la Premier Rent A car.

Vizitati Cimitirul Bellu

AcestĀ  cimitirĀ  este cu adevarat unul dintre cele mai autentice atractii culturale din Bucuresti, o galerie unica in aer liber cu sculpturi funerare impresionante si morminte create de artisti celebri din secolele trecute, aproape 200 dintre ele fiind inscrise ca monumente istorice.

Pentru a ajunge la destinatie, veti avea de-asemenea nevoie de un mijloc de transport, insa acest lucru nu reprezinta o problema pentru dvs., in conditiile in care alegeti sa conduceti o masina inchiriata de la Premier Rent A car.

Vizitati Muzeul Satului

Muzeul Satului afiseaza o colectie complexa de peste 53.000 de obiecte traditionale in sectiunea in aer liber si spatiile sale interioare. Expozitia permanenta cuprinde peste 300 de monumente, inclusiv biserici din lemn de sute de ani, case traditionale si instalatii, toate aduse la muzeu din diferite colturi ale tarii.

Situat in cel mai mare parc din Bucuresti, Herastrau, acesta este unul dintre cele mai importante atractii culturale ale capitalei si unul dintre cele mai importante muzee in aer liber din Romania.

lensa.ro

Dupa cum se poate vedea, capitala are multe locuri interesante pe care le puteti vizita. Pentru a ajunge de la un obiectiv turistic la altul, veti avea nevoie de un mijloc de transport, motiv pentru care puteti inchiria o masina de la Premier Rent A car, accesand site-ul https://www.premierrentacar.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation