Ce probleme poate intampina un iPhone 6s?

Ce probleme poate intampina un iPhone 6s?Atunci cand vine vorba despre smartphone-uri, foarte multe persoane considera ca dispozitivele iPhone sunt cele mai performante de pe piata, si aleg sa isi cumpere un asemenea model. Cei care nu dispun de un buget foarte mare, isi aleg un model de generatie mai veche, precum iPhone 6s, decat sa isi cumpere un smartphone Android, de la un producator despre care nu cunosc foarte multe lucruri.

Dispozitivele iPhone 6s in general functioneaza fara probleme si pot avea o durata de viata indelungata daca sunt pastrate in huse iPhone, si daca sunt dotate cu huse pentru display iPhone 6s.

Cu toate acestea insa, au existat si exista si situatii in care aceste telefoane pot dezamagi, asa ca iata cu ce probleme va puteti confrunta daca optati pentru un astfel de smartphone.

CAMERA NU FUNCTIONEAZA

Se pare ca exista mai multe probleme cu camera foto iPhone 6s. Am vazut cateva rapoarte despre persoanele care au pornit aplicatia pentru camere foto pe iPhone 6s si 6s si 6 Plus, doar pentru a gasi un ecran negru. De asemenea, am vazut rapoartele despre rotirea fotografiilor in orientare gresita.

Solutie:

  • resetare ar putea sa remedieze temporar problema. Tineti apasat butonul Sleep / Wake si butonul Home impreuna pana cand vedeti sigla Apple.

Solutii potentiale:

retroboutique.ro
  • Incercati sa mergeti la Setari> Generale> Resetare> Resetare toate setarile si sa vedeti daca aceasta are o diferenta.
  • Unii proprietari au descoperit ca a fost cauzata de o copie de siguranta veche. Daca restaurati dintr-o copie de siguranta pe care ati facut-o cu un iPhone mai vechi, aceasta ar putea fi problema. Incercati sa setati iPhone-ul 6s ca nou, sa-l resetati din fabrica, apoi sa puneti totul manual si sa descoperiti ca problema a disparut.
  • In cazul in care persista, atunci este posibil sa aveti o defectiune hardware si trebuie sa contactati Apple sau sa va indreptati intr-un magazin Apple pentru a obtine o analiza. Ar trebui sa-l inlocuiasca gratuit daca exista o problema.

ITUNES RESTABILESTE EROAREA 53

Un numar de proprietari iPhone 6 si, iPhone 6s si iPhone 6 Plus au intampinat eroare 53 la conectarea iPhone-ului la un PC sau Mac si incercarea de a restabili prin iTunes. Acesta lasa in mod eficient iPhone-ul dvs. intr-o stare de reboot in cazul in care acesta merge in modul de recuperare, va solicita sa conectati-l, si apoi iTunes va va spune ca dispozitivul iPhone nu a putut fi restaurat. A aparut o eroare necunoscuta (53). ”

Apple a recunoscut ca “eroarea 53” a fost greseala lor si a re-lansat o versiune patch-uri a iOS 9.2.1 care a rezolvat aceasta problema.

Solutie:

  • Actualizati la cea mai recenta versiune de iOS prin iTunes.

NU EXISTA UN SUNET DE ALERTA PENTRU MESAJELE PRIMITE

Daca descoperiti ca nu auziti niciun sunet de alerta atunci cand apare un mesaj nou sau poate primiti alerte doar intermitent, atunci nu sunteti singuri. Aceasta este o problema destul de frecvent raportata.

Solutii potentiale:

  • Incepeti prin a verifica lucrurile evidente: rotiti volumul, verificati daca comutatorul de intrerupere a sunetului nu este pornit si aruncati o privire in Setari> Nu deranjati . Retineti ca este posibil ca optiunea “Nu deranjati” sa fie activata pentru contacte specifice, caz in care veti vedea o pictograma pe jumatate de luna langa contact. Consultati detaliile despre orice mesaj primit, pe care nu l-ati auzit pentru a va asigura ca nu este problema dvs.
  • Accesati Setari> Notificari si incercati sa le porniti sau sa le dezactivati. Acum, reporniti dispozitivul.
  • Puteti incerca, de asemenea, Setari> Generale> Resetati> Resetati toate setarile , insa inseamna ca reintroduceti ulterior o multime de setari.
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation