Ce pantaloni sa adopti conform morfologiei tale?

Ce pantaloni sa adopti conform morfologiei tale?In fata unui raft plin de pantaloni dama, este uneori dificil sa stii ce forme sa favorizezi in functie de silueta ta. Nu iti face griji, iata un ghid in aceasta sarcina dificila a pantalonilor perfecti!

Prin cele 6 tipuri de corp: X, 8, A, V, H si O, iti voi da sfaturi cu privire la alegerea pantalonilor si a materialelor pentru pantaloni.

Morfologii in X sau 8

Umerii si soldurile au aceeasi latime si ai talia marcata. Poti purta aproape orice. Cu toate acestea, prefera pantalonii care iti marcheaza talia, cum ar fi pantalonii cu talie inalta, drepti sau largi. Pantalonii plisati sau croiti iti vor alungi silueta. Gandeste-te sa reechilibrezi silueta din partea de sus cu un top care iti va marca umerii.

In ceea ce priveste materialele, poti pune totul, de la material fluid la material mai greu. Este vorba despre proportia si silueta pe care doresti sa o evidentiezi.

Doresti sa porti pantaloni foarte largi si talie inalta, ai la dispozitie 2 optiuni, poarta-i cu un top foarte aproape de corp si strans, care iti va marca talia, a doua optiune, poarta-i cu o bluza curgatoare cu volane pentru a accentua partea X a figurii tale.

Evita pantalonii cu talie joasa, pantaloni prea largi si cu modele mari.

Morfologia in A

Soldurile tale sunt mai late decat umerii tai. Este necesara reechilibrarea siluetei prin aducerea volumului in partea superioara a corpului in timp ce marchezi talia.

retroboutique.ro

Alege pantaloni drepti, pantaloni largi, dar apropiati de corp si culori inchise. In schimb, parieaza pe culoare pentru bluzele si camasile tale, pentru a atrage privirea spre partea de sus a siluetei.

Evita pantalonii 7/8 si pantalonii stramti.

Morfologia in V

Umerii tai sunt mai largi decat soldurile. Este necesar sa pariezi pe partea de jos a siluetei, sa o concretizezi. Alege pantaloni largi, cu talie inalta, care sa dea volum siluetei. De asemenea, alege pantaloni 7/8, pantaloni cu buzunare vizibile pe lateral.

In ceea ce priveste materialele, poarta materiale destul de grele, flanele groase, bumbac gros, catifea.

Cu toate acestea, evita pantalonii prea subtiri si prea slim, care iti vor accentua partea V a siluetei.

Morfologia in H

Umerii, talia si soldurile sunt intr-o singura linie. Scopul tau este sa creezi o talie, marcand curbele in partea de sus si de jos a corpului.

Alege pantaloni cu talie joasa, pantaloni stransi. Pantalonii cu buzunare pe fese vor da volum soldurilor, ceea ce este important.

In ceea ce priveste materialele, blugii si bumbacul sunt materialele tale preferate.

Evita pantalonii cu talie inalta, largi si pantalonii evazati.

Morfologia in O

Un bust mare, un pic de stomac, scopul tau este sa atragi privirea spre partea superioara a corpului cu decolteuri in V si sa iti marchezi talia.

Alege pantaloni subtiri sau pantaloni stretch. De asemenea, poti purta pantaloni largi sau cu talie inalta, asa ca gandeste-te la slabirea partii superioare a corpului si la purtarea decolteelor ​​V. De asemenea, gandeste-te la alegerea materialelor curgatoare.

lensa.ro

Evita pantalonii prea largi sau prea conici, care iti vor accentua curbele pe partea inferioara a corpului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation