Ce motive ai sa iti cumperi un smartphone Huawei P20 Pro?

In cazul in care te-ai decis ca a sosit momentul sa iti inlocuiesti telefonul mobil cu siguranta unul dintre cele mai bune telefoane la ora actuala spre care ai putea sa iti indrepti atentia este modelul Huawei P20 Pro.

Desi Huawei nu se bucura inca de un asa mare succes precum Samsung sau Apple, ultimele terminale scoase pe piata de acest producator dispun de specificatii tehnice remarcabile si au un design minunat.

Modelul Huwei P20 Pro este inspirat de energia radianta a luminii si dispune de un nou finisaj in gradient de culoare. Cei de la Huawei au creat acest telefon pentru a fi exceptional din toate punctele de vedere.

lensa.ro

Dispozitivul dispune si de un display FullView care aduce imaginile la viata pe ecranul OLED de 6.1 inch, si care ofera o gama de culori superioara pentru cel mai bun ecran al unui smartphone Huawei de pana in prezent.

O alta noutate este reprezentata de senzorul de amprenta fara margini al dispozitivului, cu functie de navigare inteligenta care inlocuieste bara virtuala. Aesta poate sa ofere o zona de informatii suplimentara.

Camera foto tripla Leica a acestui telefon care este prima din lume de acest gen reprezinta un alt motiv pentru care iti poti indrepta atentia spre acest smartphone care forteaza limitele fotografiei mobile creative. Folosind telefonul pentru a face poze, vei obtine poze detaliate, botate si atmosferice la orice ora din noapte sau zi.

Dispozitivul este dotat cu o camera RGB 40MP, care este pur si simplu uimitoare si asigura cea mai impresionanta claritate, precizie si focalizare si cel mai bun contrast pentru fiecare fotografie in parte.

Camera frontala de 24 de mega pixeli a telefonului care este ideala pentru realizarea celor mai interesante selfie-uri poate sa reprezinte un alt motiv pentru care iti poti indrepta atentia spre un astfel de model de la Huawei.

Bateria de 4000 mAh a telefonului rezista destul de mult timp incarcata. Cei 128 GB spatiu intern de stocare si cei 6 GB memorie RAM pot reprezenta un alt motiv pentru care iti poti alege un astfel de smartphone.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante motive pentru care se merita sa iti cumperi un model Huawei P20 Pro in orice moment.

De precizat insa este faptul ca un asemenea smartphone pe cat de performant este, pe atat de sensibil este, asa ca pentru a nu te trezi ca ai nevoie de un display Huawei nou, ar fi indicat sa iti echipezi terminalul cu o folie de sticla protectoare pentru ecran.

Deasemenea, ar fi indicat sa iti tii telefonul intr-o husa care sa il protejeze in totalitate. O husa flip cover special confectionata pentru acest model ar fi mai mult decat ideala.

retroboutique.ro

Aasadar, atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone foarte performant, la un super pret, ai putea sa te orientezi spre acest model de la Huawei, iar in cazul in care vei avea grija de dispozitiv, cu siguranta il vei putea folosi mult si bine.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation