Ce isi doresc oamenii sa stie despre serviciile de vidanjare si desfundare canalizare?

lensa.ro

Ce isi doresc oamenii sa stie despre serviciile de vidanjare si desfundare canalizare?Dat fiind faptul ca in clipa de fata, chiar si in capitala Romaniei exista cartiere in care nu exista servicii de canalizare, este firesc ca oamenii care locuiesc la casa si care au fosa septica in curte, sa caute cat mai multe informatii despre servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti.

Acestia isi doresc sa afle cum trebuie sa procedeze cand au fosa septica in curte, isi doresc sa stie cand trebuie sa contacteze o firma care presteaza servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti, plus o multime de alte lucruri care le pot fi de ajutor.

In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta despre servicii vidanjare si desfundare canalizare in Bucuresti, si vom vedea ce isi doresc oamenii sa afle referitor la aceste servicii. Iata asadar despre ce este vorba.

DE CE MA GANDESC LA SISTEMUL MEU SEPTIC?

retroboutique.ro

Exista cateva motive pentru care ai putea avea apa in curte. Fosea ta septica ar putea fi debordata din cauza ploii prea mari sau ar putea exista o pauza in linia principala. In cazul in care reglarea este concentrata peste campul de scurgere, ceea ce ar putea insemna o linie de scurgere este blocata cu Bio-Mat si trebuie curatata si pulverizata.

CE ESTE UN CAMP DE SCURGERE?

Un camp de scurgere este o serie de conducte (de obicei 20 pana la 40 de metri lungime) care se extind din cutia dvs. de distributie. Aceste conducte au mici gauri de-a lungul partilor care scurg apa gri de la sistemul tau septic. Tevile din campul de levigare sunt asezate peste murdarie si pietris pentru a ajuta la inceperea procesului de filtrare care are loc in mod natural. Pe masura ce apa se scurge din liniile campului, aceasta va filtra prin pamant intrand in ciclul hidrologic natural al pamantului.

CE ESTE O CUTIE DE DISTRIBUTIE?

O cutie de distributie sau D-Box este de obicei o cutie de ciment de 2 metri pe 2 picioare, care are 2-3 gauri in care se ataseaza liniile de camp de scurgere. Cutia de distributie face doar asta, ajuta la distribuirea uniforma a lichidului din rezervor de-a lungul liniilor campului. Cutia de distributie nu trebuie sa fie pompata la momentul pomparii septice in timpul lucrarilor de reparatii regulate.

DE CE AM MAI MULTE COPERTINE?

Majoritatea foselor septice au doua-trei capace; una peste partea de intrare a fosei septice (unde apa din casa ta intra in rezervor), una in centrul rezervorului si una pe partea de iesire a rezervorului (unde lichidul din rezervor iese in campul de scurgere ). Capacele de intrare si de iesire vor fi expuse in momentul serviciului septic pentru a inspecta cel mai bine liniile de intrare si iesire!

ESTE BINE SA FOLOSITI UN DEPOZIT DE GUNOI?

Nu. Particulele de alimente maruntite nu se descompun in fosa septica si pot face cale de iesire in liniile de camp de scurgeri provocand infundari. Deseurile de gunoi, chiar si cele marcate septic sigur, nu sunt considerate benefice pentru sistemul dvs. septic.

CE ESTE „NIVELUL DE LUCRU ADECVAT”?

Nivelul de lucru corespunzator este acela in care nivelul apei din rezervorul dvs. indeplineste evacuarea T a rezervorului. Cand apa intra in rezervor, ar trebui sa impinga apa din rezervor prin conducta de evacuare. Chiar si dupa o saptamana de la serviciul de pompare septica, fosa septica ar trebui sa revina la un „nivel de lucru adecvat” la aproximativ 1 picior de la varful rezervorului. Fosa septica va pastra lichid pentru ca separarea solidelor si a lichidului sa se intample. Doar lichidul (sau apa cenusie) ar trebui sa curga pe conductele campului de scurgere.

CE FACE UN FILTRU SEPTIC?

Filtrele impiedica parul, gratarul si murdaria sa nu iasa in liniile de camp de scurgere. Un filtru merge pe tee-ul de iesire al rezervorului tau septic si ar actiona ca o strecuratoare, pastrand toate particulele solide mari in rezervor si, prin urmare, OUT din liniile de camp de scurgere.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care oamenii isi doresc sa le cunoasca in ceea ce priveste serviciile de vidanjare si de desfundare canalizare. Din fericire, exista firme precum CalypsoMono, care presteaza cele mai bune astfel de servicii, atat pentru locuitorii capitalei, cat si pentru localitatile limitrofe si nu numai.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation