Ce este un Car kit si cine ar trebui sa il cumpere?

Car kit-ul reprezinta un sistem de comunicare hands-free pentru masina, care va permite sa vorbiti la telefonul mobil in timp ce conduceti, conversatia fiind redata direct prin difuzoarele masinii.

Acest sistem car kit este format dintr-un display cu suport, la care se adauga o unitate centrala, un microfon si totodata cabluri pentru instalare, unul dintre accesorii telefoane modern.

Car Kit Bluetooth Universal este unul din cele mai bune dispozitive de acest gen. Motivul principal pentru care se situeaza pe primul loc in lista preferintelor il reprezinta multitudinea de functii. In acelasi timp este modulator FM si are Bluetooth deci se poate conecta cu absolut orice dispozitiv dotat cu asemenea facilitate.

In al doilea rand, diferenta de pret fata de alte Car Kit-uri Bluetooth de Parasolar cu incinta acustica si microfon HD incorporat care este in favoarea primului model.

Dar de ce aveti nevoie de un Car Kit fara fire? Multifunctionalitatea lui l-a facut favoritul celor ce petrec mult timp la volan. Ei sunt obisnuiti ca, din plictiseala sau pur si simplu din necesitate, sa vorbeasca mult la telefon.

Cum pericolul unor accidente provocate din cauza neatentiei se pot intampla oricand, siguranta soferului si a celor din jur a facut ca aceasta functia de handsfree oferita de conexiunea Bluetooth sa fie foarte importanta in alegerea dispozitivului. In plus, convorbirile telefonice la volan devin perfect legale.

Pe langa aceasta functie, dispozitivul permite ascultarea muzicii preferate direct pe radioul masinii prin intermediul modulatorului FM. Ca sa puteti achizitiona un Car Kit de calitate si la un pret acceptabil trebuie sa alcatuiti o lista obligatorie de functii pe care ar trebui sa le aiba acesta, pentru a ne putea da seama de punctele slabe sau forte ale modelului ales.

Va trebui sa tinem cont de cateva elemente importante cum ar fi: conectivitatea, autonomia, accesibilitatea, capacitatea de redare a muzicii de pe mai multe dispozitive de stocare, pretul, etc.  La capitolul conectivitate dispozitivul nostru sta extrem de bine.

Datorita functiei de Bluetooth si a modulatorului FM, nu exista fire, totul fiind wireless. Acesta fiind montat la bricheta, dispare riscul descarcarii bateriei.

Deoarece are un modulator FM care este incorporat ii permite redarea muzicii stocate fie pe un stick USB, fie pe un card SD, prin intermediul celor doua porturi pe care le are, direct prin radioul masinii.

Displayul LCD va  permite o vizualizare a informatiilor legate de un apelant sau, dupa caz, date despre muzica pe care o reda. Pe exterior are butoane, dar si o telecomanda prin care puteti modifica volumul sau realiza alte comenzi.

Concluzionand, putem spune ca este cel mai vandut produs de acest gen. Acest model de Car Kit Bluetooth fara fire – Hands Free Universal este cel mai bun car kit care poate fi achizitionat. Modelul situate pe urmatorul loc in preferintele utilizatorilor este Car Kit Bluetooth de Parasolar.

lensa.ro

Acesta este preferat de cei care nu doresc sa amestece radioul si muzica cu convorbirile telefonice, acesti utilizatori fiind de regula mai pretentiosi decat ceilalti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation