Ce este un blazer casual?

retroboutique.ro

Ce este un blazer?In timp ce un blazer poate fi accesibil pentru ocazii formale, sacoul clasic poate functiona surprinzator de bine pentru o varietate de look-uri, inclusiv pentru cele casual. Asadar, daca doriti sa obtineti un aspect relaxat, dar rafinat, un blazer poate fi o alegere perfecta.

Desigur, pentru a imbraca o tinuta blazer casual, exista mai multi factori de luat in considerare, inclusiv culoarea, materialul, potrivirea si stilul. Din fericire, putem oferi indrumari cu privire la toate aceste aspecte. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati sfaturile noastre si in curand veti purta sacouri barbati casual, cu incredere si stil.

Ce este un blazer?

Un blazer este un tip de sacou care este considerat potrivit pentru ocazii formale. Desi blazerele sunt asemanatoare cu jachete costum, acestea nu prezinta tehnic pantaloni potriviti. De asemenea, blazerele prezinta adesea umeri mai putin structurati decat jachete costum. Au fost purtate initial de catre armata britanica si dateaza de la inceputul secolului al XIX-lea.

Cum sa purtati un blazer casual

Pentru a purta un blazer casual, incepe prin a alege un stil relaxat. Pentru a face acest lucru, incercati sa optati pentru materiale usoare, precum lenjerie si modele nestructurate care proiecteaza o estetica relaxata. Dupa ce ai blazer casual, pastreaza-ti restul aspectului la fel cu obiectele informale. Blugii, chinosii si pantaloni scurti functioneaza bine pe partea de jos, in timp ce tricourile si puloverele se potrivesc.

Tipuri de blazer pentru barbati

lensa.ro

Blazerurile pentru barbati vin in multe tesaturi (bumbac de exemplu, lana, lenjerie, iar exemplele pot continua), stiluri si culori. Ca atare, exista o multime de optiuni si optiuni disponibile. Pentru a gasi blazere potrivite pentru nevoile dvs., asigurati-va ca va cunoasteti optiunile. In timp ce unele blazere sunt cele mai potrivite pentru ansamblurile formale, altele sunt perfecte pentru tinutele casual. Trebuie doar sa poti spune diferenta.

Structurat / nestructurata

Atunci cand selectati un sacou, aveti optiunea fie pentru un design structurat sau nestructurat. Modelele structurate prezinta forme ascutite, curate si tampoane si sunt ideale pentru evenimente mai formale. Blazerurile nestructurate sunt mai moi, mai flexibile, au umaruri minime sau fara umar si sunt mai potrivite pentru ocazii casual.

Stiluri blazer pentru barbati

Sacourile pentru barbati sunt disponibile in mai multe stiluri diferite. Alaturi de blazere standard, exista si paltoane sport si jachete costum. Chiar daca poate fi dificil sa se faca diferente intre tate cele trei stiluri, exista totusi anumite diferente. In special, un sacou traditional este mai formal decat o haina sport si mai putin formal decat o haina costum.

Acestea sunt asadar cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti despre blazere. In functie de propriile preferinte, si in functie de stilul lor vestimentar, barbatii isi pot indrepta atentia spre diferite blazere, structurate sau nestructurate. Acestea dupa cum am vazut in articol, pot fi create din diferite tipuri de tesaturi si pot avea diferite culori, pot fi in diferite stiluri. Deci, in functie de preferinte, fiecare barbat isi poate indrepta atentia spre astfel de articole de vestimentatie pentru barbati.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation