Ce este lipolaserul?

Ce este lipolaserul?Lipolaserul este un aparat folosit cu scopul de a topi grasimea inestetica din zonele problematice ale corpului, precum celulita, colaceii si aripioarele.

Referitor la acest tratament cu lipolaserul, trebuie mentionat faptul ca acesta nu va folosi nici un produs cosmetic pentru protejarea pielii, datorita faptului ca laserul va patrunde in profunzime pana la cel mai adanc strat al pielii, fara a produce durere sau fara a lasa urme.

Inovatia unui astfel de tratament o reprezinta undele laser, care au fost anume realizate pentru a actiona doar asupra celulelor grase, fara ca acestea sa afecteze in vreun fel vasele de sange sau masele musculare.

Un asemenea tratament are rezultate vizibile si in ceea ce priveste masuratorile in circumferinta, dar sunt vizibile si daca stam sa ne gandim la gradul de conturare al corpului in zonele tratate,

lensa.ro

Aceste aparate sunt destinate pentru slabirea din zonele cu probleme ale corpului uman, respectiv in zona abdominala a barbatilor, si in zona abdominala sau in zona coapselor a femeilor.

Un asemenea tratament va lichefia grasimea, si se va putea folosi chiar si in zona de contur a fetei, motiv pentru care lipolaserul este un aparat mult mai util decat alte aparate folosite in acest scop.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta putem spune ca lipolaserul este aparatul cel mai eficient pentru ca toata lumea sa scape de celulita si de colacei. In acest sens, au aparut o multime de clinici de infrumusetare care vand lipolaser, sau care mai bine spus, realizeaza asemenea tratamente cu acest aparat.

retroboutique.ro

Privind lipolaserul, acesta este un aparat nou, cunoscut cu denumirea de laser pentru lipoliza, si este folosit pentru realizarea unui tratament non – invaziv si revolutionar. Acest aparat actioneaza direct asupra grasimii localizate, iar dupa fiecare sedinta cu acest aparat, se vor pierde in medie intre 2 si 4 centimetri in volum.

Referitor la efectele pe care le are un tratament cu lipolaserul, acestea sunt efecte de reducere a grasimilor localizate. Un alt efect este acela ca datorita tratamentului se vor scadea rapid cetimetri, iar volumul corporal va fi din ce in ce mai corespunzator.

Plus de asta, trebuie mentionat faptul ca un astfel de tratament nici nu este dureros, si nici nu are efecte secundare, si contribuie si foarte mult si eficient la activarea metabolismului din celule. Durata unei asemenea sedinte este undeva intre 30 si 40 de minute in fiecare zi.

In cazul persoanelor care au un strat mai mare de grasime, si care au depozite mai mari de celulita, trebuie mentionat faptul ca sunt recomandate cate doua sedinte a 30 – 40 de minute pe saptamana, pe o perioada cuprinsa intre 4 si 6 saptamani.

Daca se va considera ca s-a ajuns la corpul dorit, se vor putea efectua tratamente si la un interval mai mare de timp, iar aceste tratamente sa fie oarecum tratamente de mentinere.

Asadar, concluzia acestui articol este aceea ca lipolaserul este un aparat ideal pentru efectuarea unui tratament non invaziv si nedureros, eficient in lupta impotriva celulitei si a grasimii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation