Cateva sfaturi pentru alegerea unei huse de telefon

lensa.ro

Cateva sfaturi pentru alegerea unei huse de telefonPosesorii de telefoane smart care au trecut prin experiente in urma carora telefonul a avut de suferit stiu foarte bine cat de important este sa folosesti o protectie in plus, protectie ce poate fi reprezentata perfect de o husa pentru telefon.

Odata cu aparitia pe piata a telefoanelor tot mai subtiri si cu ecrane tot mai mari, a crescut si riscul de accidente si tocmai din aceasta cauza ne vedem nevoiti sa cautam si alte moduri in care sa ne protejam investitia pentru ca nu este deloc convenabil ca dupa ce cumparam un telefon scump sa ni se sparga ecranul din simplul motiv ca nu a fost protejat corespunzator.

Telefoanele de la Apple sunt recunoscute nu doar pentru performante ci si pentru preturile lor destul de mari, si in acest caz, dupa cumpararea unui astfel de telefon vom dori sa il pastram in stare buna cat mai mult timp, iar pentru a face asta avem nevoie de huse de iPhone.

O husa de telefon este o achizitie nesemnificativa comparativ cu pretul telefonului care are rolul de a extinde durata de viata a acestuia si de a il proteja.

retroboutique.ro

Alegerea unei huse pentru telefon poate fi uneori complicata din cauza lipsei de cunostinte si din cauza unui numar foarte mare de alternative si posibilitati existente pe piata. Daca nu stim exact ce trebuie sa cumparam este posibil sa achizitionam un produs care nu ne ajuta foarte mult.

Va recomandam sa cumparati huse de telefon in functie de anumite criterii precum materialul din care este confectionata husa de telefon, si daca se poate evitati plasticul deoarece acesta nu ofera rezistenta. PrintreĀ  cele mai bune alegeri putem enumera aluminiul, siliconul sau PVC-ul.

Un alt criteriu de alegere a unei huse de telefon este ce anume dorim de la respectivul accesoriu. Avem nevoie de protectie pentru socuri, accidente si lovituri, dorim sa putem utiliza ecranul telefonului fara a scoate de fiecare data husa, sau ne dorim un aspect cat mai interesant si iesit din comun care sa atraga privirile?

Indiferent de raspunsul pe care il veti da la aceasta intrebare trebuie sa stiti exact ce vreti inainte de a cumpara. Exista huse de telefoane de tip carcasa ce protejeaza telefonul si asigura dispozitivul impotriva accidentelor, atat spatele cat si ecranul fiind protejate.

Dezavantajul unei astfel de huse pentru telefon este ca mareste putin grosimea telefonului si acest lucru are efect atat asupra aspectului dispozitivului cati a spatiului pe care telefonul ar trebui sa il ocupe.

Un alt tip de huse de telefon , sunt acele accesorii sub forma de saculet sau portofel. Acestea nu va permit utilizarea ecranului telefonului fara a scoate telefonul din husa. Din acest motiv , de cand cu aparitia telefoanelor cu ecran tactil aceste huse nu mai sunt foarte cautate.

Husa de telefon pare un accesoriu neimportant si mic, dar este un accesoriu esential pentru persoanele care inteleg care este de fapt utilitatea practica a unei huse de telefon. Aceasta are rolul important de a proteja dispozitivul si de a ii prelungi cu mult durata de viata iar alegerea modelului este la dispozitia fiecarui utilizator, piata fiind in acest sens foarte vasta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation