Cateva motive pentru care decedatii romani sunt repatriati din Marea Britanie

retroboutique.ro

Cateva motive pentru care decedatii romani sunt repatriati din Marea BritanieImediat dupa revolutia din 1989, o multime de cetateni romani au ales sa paraseasca tara, sperand ca printre straini vor reusi sa isi creeze lor si celor dragi, un viitor mai bun. Multi au plecat din tara sperand ca in viitor vor reusi sa duca o viata lipsita de griji, si ca isi vor gasi locuri de munca foarte bine platite, care sa le ofere o oarecare liniste din punct de vedere financiar.

Cei mai multi dintre acesti cetateni romani au ales sa plece in diferite tari europene, in timp ce mai putini romani au parasit continentul. Revenind la cei care au ramas in Europa, cei mai multi romani au ales sa plece in Italia si Spania, insa si in tari precum Austria sau Germania traiesc comunitati mari de romani.

Foarte multi romani traiesc si in Marea Britanie. Doar in Anglia traiesc in jur de 411.000 de cetateni romani (cifra oficiala la inceputul anului 2019), in timp ce in restul regatului, mai traiesc si alti romani. Practic, in Marea Britanie traiesc peste o jumatate de milion de cetateni romani.

Multi dintre cei ajunsi aici, s-au realizat din toate punctele de vedere, familial, profesional, si acum duc o viata lipsita de griji, exact cum au sperat atunci cand au parasit Romania pentru un trai mai bun.

lensa.ro

Au existat multe cazuri in care romanii si-au pierdut viata in diferite circumstante in aceste tari. De exemplu, in Marea Britanie, unii soferi au murit in accidente de circulatie, altii au murit in accidente de munca, altii s-au imbolnavit iar dupa lungi suferinte au pierit printre straini, departe de casa.

Familiile greu incercate, au cautat mereu solutii pentru repatrierea decedatilor din diferite motive. Familiile greu incercate care au accesat site-ul https://www.repatriere-romania.ro, au ales sa isi repatrieze decedatii din Marea Britanie cu scopul de a-i inmormanta acasa.

Probabil va ganditi ca pretul unei repatrieri decedati din Regatul Unit costa multi bani, si aveti dreptate. Tinand cont de serviciile funerare prestate de catre reprezentantii firmei (obtinerea documentelor necesare pentru transportul funerar international, obtinerea pasaportului mortuar, costul sicriului de zinc, costul imbalsamarii si cosmetizarii, plus pretul strict pentru transport), costurile sunt mai mult decat decente.

Familiile greu incercate au dorit sa isi repatrieze decedatii pentru a-i inmormanta acasa, dar si pentru a economisi niste bani, iar in continuare veti afla mai multe detalii.

Cresterea costurilor funerare in Marea Britanie

Pretul unei inmormantari este unul dintre costurile cele mai rapide in Marea Britanie. Costul cremarii sau ingroparii unei persoane dragi decedate a crescut cu 112% in ultimii cincisprezece ani si nu arata niciun semn de incetinire.

In 2017, pretul unei simple inmormantari sau incineratii a fost calculat la 4.078 de lire sterline, comparativ cu 1.920 de lire sterline din 2004. Cu costul unei ceremonii chiar si in crestere in fiecare an, preturile funerare ar putea creste la 13.000 de lire sterline in decurs de doua decenii daca rata actuala de cresterea continua.

Cheltuielile unei simple ceremonii funerare includ:

  • Serviciile unui director funerar;
  • Costul cremarii sau inmormantarii;
  • Taxele medicului;
  • Serviciile unui ministru sau celebrant.

De asemenea, cheltuielile pentru inmormantare ocupa un procent mai mare din costul total al mortii, cu aproape 70% din totalul cheltuielilor pentru aranjamentele funerare, comparativ cu 55% in 2008.

Se estimeaza ca una din noua familii intampina dificultati financiare in timp ce incearca sa plateasca pentru o inmormantare. Dintre acestea, unul din cinci nu suporta costurile fara asistenta sau imprumut.

Cine plateste o inmormantare daca defunctul nu are bani in Marea Britanie?

In prezent, nu puteti fi obligat sa acoperiti costurile unei inmormantari, chiar daca aveti destui bani pentru a face acest lucru. Cu conditia sa refuzati orice responsabilitate pentru defunct, nu sunteti obligat sa platiti pentru eliminarea corpului lor.

Singura exceptie de la aceasta este daca defunctul este copilul dvs; atunci aveti obligatia de a plati pentru o inmormantare sau cremare directa in conformitate cu dreptul comun Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa organizati o inmormantare pentru el.

In cazul in care decideti sa nu platiti pentru o inmormantare pentru apropiatii dvs., asigurati-va ca nu acceptati responsabilitatea pentru niciun serviciu legat de corpul lor. Afirmati acest lucru in mod clar si daca il trimiteti in scris in mod oficial.

Daca semnati un contract (cu directorul de inmormantare, de exemplu) si serviciile pentru care ati semnat sunt prestate, va trebui sa platiti pentru acestea. Daca acceptati responsabilitatea si nu platiti, asteptati-va ca datele dvs. sa fie furnizate unei agentii de colectare.

Asadar, dupa cum se poate vedea, costurile unei inmormantari in Regatul Unit sunt cu adevarat uriase. Acesta este un alt motiv intemeiat datorita caruia foarte multe familii aleg sa acceseze site-ul https://www.repatriere-romania.ro, pentru a lua legatura cu specialistii in repatrieri decedati, in vederea repatrierii membrului familiei decedat.

In plus, daca isi vor repatria si ingropa decedatii in localitatile natale, membrii familiei greu incercate vor avea posibilitatea de a merge cu o floare sau sa aprinda o lumanare la cimitir, ori de cate ori vor dori.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation