Cat de util este un pat de perete?

retroboutique.ro

Cat de util este un pat de perete?In momentul in care vine vorba despre mobilier inteligent, cu siguranta toata lumea se gandeste mai intai de toate la o masa extensibila sau la scaune pliante, iar intr-adevar aceste obiecte de mobilier sunt inteligente. Un alt obiect de mobilier inteligent insa este patul de perete, cunoscut ca si patul lui Murphy, care cine cu o serie importanta de avantaje, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Paturile de perete va economisesc mult spatiu

In micro-apartamente si apartamente mici, paturile de perete sunt esentiale din cauza spatiului redus pe care il ocupa. Chiar si in apartamentele foarte spatioase sau in case,le spatioase, un asemenea pat de perete este foarte util pentru a economisi spatiul. Prin utilizarea spatiului vertical neutilizat pe unul dintre peretii dvs., un pat de perete ocupa foarte putin spatiu si nu va va sta in cale atunci cand nu il utilizati.

Pur si simplu trageti patul in jos de pe perete atunci cand aveti de gand sa dormiti sau sa va relaxati. Totul dureaza doua – trei secunde, iar dupa ce nu mai vreti sa stati in pat, acesta se idoaie cu o mare usurinta si elibereaza o parte semnificativa din spatiu.

Bucurati-va de siguranta si usurinta utilizarii unui pat de perete

S-ar putea sa va intrebati cat de usor este sa deschideti si sa inchideti un pat de perete. Sistemul inovator al paturilor Murphy va permite sa deschideti si sa inchideti patul foarte usor. Nu trebuie sa uitam de asemenea nici faptul ca aceste paturi inteligente foarte sigure de utilizat.

Un pat de perete care economiseste spatiu este la fel de confortabil ca un pat conventional

Asigurati-va ca un pat de perete cu economie de spatiu vine cu o saltea de inalta calitate, care este la fel de confortabila ca si cea pe care o puteti gasi intr-un pat conventional.

In mod evident, membrii familiei dvs. vor aprecia cu siguranta somnul confortabil pe care il vor experimenta. A dormi intr-o saltea de aer, o foehnie sau o canapea extensibila nu se compara.

Personalizati-va patul de perete pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Designerii celor mai renumite magazine de mobilier inteligent va pot personaliza patul de perete pentru a va satisface gusturile si nevoile, cum ar fi, de exemplu, o noptiera retrasa. Acestea sunt cateva dintre celelalte optiuni personalizate disponibile:

  • paturi single, duble sau queen-size disponibile;
  • pot fi proiectate ca o unitate individuala sau ca parte a unei unitati de cabinet personalizate mai mari;
  • diverse finisaje de lemn din care puteti alege;
  • optiuni de stocare disponibile (cum ar fi rafturile sau incorporarea de depozitare pentru perne si paturi in capul);
  • adaugati iluminarea incorporata pentru accent sau citire.
  • Paturile Murphy arata foarte bine si completeaza decorarea locuintei

Nivelul ridicat de personalizare pe care il ofera un pat Murphy inseamna ca designerii de mobilier inteligent vor putea sa creeze o unitate care sa completeze frumos decorul locuintei dvs., indiferent daca patul este deschis sau inchis.

Un pat de perete poate fi proiectat astfel incat sa se rostogoleasca intr-un dulap frumos artizanal, care ramane functional in timpul zilei, in timp ce patul nu este necesar.

Paturile de perete creeaza un spatiu multifunctional in casa dvs.

Aproape orice camera din casa va va imbunatati versatilitatea, devenind o camera de oaspeti multifunctionala, cu un pat de perete care economiseste spatiu. In special, biroul dvs. de acasa poate deveni cu usurinta un dormitor confortabil pentru casele de oaspeti prin adaugarea unui pat de perete.

Paturile de perete pastreaza valoare chiar si atunci cand decideti sa va mutati

Chiar si atunci cand va decideti sa va mutatui, paturile de perete isi vor pastra valoare. Cand vine timpul pentru a va muta, aveti posibilitatea de a dezasambla patul de pe perete si il puteti transporta in noua dvs. resedinta, unde se va putea reasambla.

lensa.ro

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, un pat de perete este deosebit de util, asa ca in conditiile in care va indreptati atentia spre magazinele online pentru a va comanda obiecte de mobilier inteligent, cea mai indicata solutie ar fi ca mai intai de toate sa alegeti patul de perete, dupa care puteti alege masa extensibila, scaunele pliante, si alte obiecte de mobilier.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation