Cat de important este continutul pentru seo?

lensa.ro

Cat de important este continutul pentru seo?Toate campaniile de promovare si de optimizare site-uri cuprind articole seo iar Google a spus deja ca in prezent continutul este indispensabil pentru site-urile care vor sa concureze pentru pozitiile de top. Asadar si noi vom discuta tot despre continut in articolul de azi. Vom crea practic continut despre continut. Amuzant nu?

De cativa ani se discuta ca regele online este continutul insa putine magazine online au planuri bine puse la punct in sensul asta. Doar unul din 12 magazine au si activitate de blog si conform analizelor realizate toate au nevoie de continut.

Ce inseamna lucrurl acesta? Daca nu scrieti in mod constant pe blogurile de la magazine nu veti putea veni in ajutorul clientului cu informatii utile si relevante in momentul in care el incearca sa rezolve anumite probleme care au legatura cu produsele pe care le vindeti.

Prin activitatea de scriere de continut denumita uneori si content marketing puteti atrage un nou trafic pe site cu posibilitatea de a creste si credibilitatea din randul clientilor precum si de a ii fideliza pe cei care deja exista sau de a ii convinge mult mai repede pe cei care se decid mai greu sa cumpere.

retroboutique.ro

Sunt trei strategii standard utilizate de experti dupa care se decide modul in care va fi dezvoltat continutul. In primul rand se identifica subiectele relevante cu un volum cat mai mre de cautari din Google si se face continut in directia respectiva. Tipul acesta de continut va fi utilizat pentru cresterea traficului de pe site.

Se identifica si profilul cumparatorilor si se coreleaza detaliile cu produsele pe care le vindeti si apoi se face continut de calitate in sensul acesta. Se cauta si la nivel global subiecte similare care prind bine pe alte piete si se localizeaza continut pentru publicul tinta al magazinelor online.

In acelasi timp puteti folosi si un program specializat in scopul de a masura performantele pentru fiecare tip de continut pe care il faceti. La final va trebui sa urmariti ca toate activitatile sa aiba ca si rezultat o crestere a notorietatii brandurilor si a volumului de produse vandute.

Este important sa se monitorizeze in permanenta actiunile facute in asa fel incat sa vedeti ce merge si ce nu. Doar asa
puteti imbunatati lucrurile chiar si in contextul in care discutam despre content marketing. Noi avem in vedere si modul in care anumit continut a influentat pozitiile de pe Google si cati oameni impartasesc continutul sau cate persoane se transforma in clienti dupa ce interactioneaza cu un continut anume.

Este recomandat sa dati cititorilor un continut cat mai interesant si cat mai actual. Puteti pune si tutoriale si diverse instructiuni de folosire sau metode de reparare a unor obiecte. De asemenea daca aveti de exemplu un magazin de haine puteti sa invatati utilizatorii cum se asorteaza anumite produse, le puteti propune combinatii sau le puteti da sugestii despre cum pot sa fie intretinute mai bine unele materiale.

Toate aceste informatii reprezinta continut de calitate daca sunt prinse inca in prezent si nu sunt subiecte care nu au legatura cu prezentul.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation