Castile bluetooth Beats BeatsX – performanta

lensa.ro

Castile bluetooth Beats BeatsX – performantaEste posibil sa introduceti BeatsX in canalele urechii destul de sigur, dar fara sa le presati prea tare, ceea ce va face o diferenta extraordinara in performanta audio.

In cazul in care castile suna „tehnic” si subtire, este posibil sa le trageti un pic mai departe si sunetul se va modifica. Atunci cand le introduceti ferm in ureche, castile ofera un raspuns solid, bogat in bas.

Pe piese cu un continut de sub-bas intens, cum ar fi “Silent Shout”, obtineti un boom laudabil care nu distorsioneaza in partea de sus, la niveluri de ascultare mari. La volumele moderate, basul suna inca puternic, dar este echilibrat de asemenea. Pentru cele mai performante casti bluetooth, acceseaza MagazinGsm.ro.

Bill Callahan, “Drover”, o piesa cu un bas mai putin adanc in mix, ne da o idee mai buna despre cat de mult bas este adaugat in ecuatie atunci cand piesa nu o cere. Tobele de pe aceasta piesa pot suna nefiresc si prea grele pe casti serioase de bass, dar Beats face o treaba placuta aici, fara ca lucrurile sa ajunga pe un teritoriu ridicol.

Sigur, aici este mai mult un nivel scazut decat ar fi prin intermediul unei perechi de casti de raspuns plate, tehnice, dar minusurile sunt formate intr-o maniera rezonabila si responsabila. Tamburii, prin urmare, suna puternic, iar vocea de bariton a lui Callahan beneficiaza de o bogatie placuta in mediile joase, care nu se infunda niciodata.

Pe Jay-Z si “No Church in the Wild” de la Kanye West, buclele de tambur au o prezenta suficient de mare pentru a ramane ascutite si „taie” prin straturile piesei, desi piesa suna usor mai clara inainte.

Buclele tamburului ating o nota de joasa frecventa, iar satelitii sub-bass care puncteaza bataia, primesc o multime de prezenta de joasa frecventa, dar din nou, nu la fel de mult cum am auzit adesea la castile competitiei. Toate cele trei spectacole vocale sunt difuzate in fata si in centru – si suna clar si precis, fara nici un sentiment de asprime adaugat in mediile de varf.

retroboutique.ro

Traseele orchestrale, ca si scena de deschidere din Evanghelia lui John Adams, suna de asemenea, vibrant si bogat. Exista un raspuns amplificat de bas care scoate in evidenta instrumentatia inferioara a inregistrarii, dar nu este nimic peste care sa nu putem trece.

Vocile de inregistrare superioare, sunt livrate cu o claritate placuta, care beneficiaza, de asemenea, pe alocuri, de loviturile adaugate de low-end, atunci cand apar in mix. Puristii il vor numi un sunet foarte sculptat, dar majoritatea ascultatorilor vor aprecia bogatia si vibratia adaugate, indiferent de cat de precisa este semnatura sunetului.

Dintre toate castile testate cu cipul W1 pana acum, BeatsX sunt preferatele noastre. Veti obtine toate avantajele cipului, impreuna cu o potrivire sigura si un pret rezonabil de raft.

Insa, in principal, semnatura sunetului echilibrat castiga, cu niveluri de bas bogate, insotite de o claritate solida pe plaja de inalte.

Daca doriti sa obtineti chipul W1 fara designul benzii cu guler, luati in considerare pretul Beats Powerbeats3 WirelessBest de la Amazon. Daca nu va deranjeaza device-ul cu guler dar doriti sa cheltuiti mult mai putini bani, Skullcandy Wireless $ 59.96 de la Amazon este o optiune solida.

Suntem, de asemenea, fani ai stilului JBL Reflect Mini BT, de tip neckband, de $ 79.00 la Amazon si Bose SoundSport Wireless, la 129 $ tot de la la Amazon. Cu toate acestea, la pretul de 150 $, BeatsX ofera performanta audio imbunatatita cu o conectivitate wireless puternica si castiga detasat in topul nostru.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation