Caruciorul pentru bebelusul tau: exista un model ideal sau alte criterii conteaza pentru alegerea lui?

Caruciorul pentru bebelusul tau: exista un model ideal sau alte criterii conteaza pentru alegerea lui?Problema cu carucioarele incepe cand urmeaza sa se nasca utilizatorul lor principal, bebelusul tau. Si acest lucru, dupa cum stii, poate rasturna lumea. Atunci incepi sa te intrebi ce caracteristici conteaza si cum ar trebui sa fie acesta.

Dar cum sa o alegi in labirintul companiilor si modelelor disponibile? Aceasta este o intrebare la care multi viitori parinti trebuie sa raspunda.

Nu exista un carucior perfect

Totusi, inainte de a analiza cum sa alegi un carucior, trebuie sa afli ceva. Nu exista un carucior perfect. Fiecare decizie pe care o iei in etapa alegerii companiei, modelului sau chiar setarilor potrivite pentru viitorul carucior va fi un compromis. Cu exceptia cazului in care intentionezi sa cumperi un carucior nou in fiecare etapa a vietii copilului tau.

Din pacate, foarte putini parinti pot face acest lucru si nu este nimic surprinzator aici. Un carucior poate ajunge sa coste chiar mii de lei. Doar viziteaza site-urile populare cu astfel de anunturi!

lensa.ro

Revenind la cumpararea caruciorului tau: exista o multime de producatori si modele. Mai ieftin, mai scump, mare sau mic. Ceea ce trebuie sa faci tu este sa te hotarasti care este cel mai bun model pentru tine si bebelusil tau.

Cand sa incepi sa cauti un carucior?

Nu poti sa cumperi pana nu gasesti ceva care se potriveste. Si e nevoie sa-l gasesti mai intai. Cand sa incepi sa cauti un carucior?  Inainte ca bebelusul tau sa vina pe lume, exista de fapt mult timp si nu trebuie sa simti o presiune ce impune luarea unor decizii rapide.

Cum sa alegi primul carucior?

Dupa aceasta scurta introducere, trebuie sa afli cum sa alegi primul carucior? De ce este specificat in mod clar primul? Pentru ca parintii care asteapta un al doilea copil (si fiecare copil ulterior) stiu ce este bine pentru ei si ce nu pentru primul lor carucior. Ai ajuns sa cunosti nevoile proprii si anumite aspecte nu te vor mai impresiona atat de mult.

Iar parintii care trebuie sa aleaga primul carucior pentru copilul lor sunt o tinta usoara, caci in lumea vanzatorilor de carucioare exista specialisti care pot prezenta modele specifice in superlative. De aceea, merita sa filtrezi tot ce ti se spune.

Defineste-ti nevoile

Cu toate acestea, merita cu siguranta sa incepi sa alegi primul carucior pentru copilul tau, prin determinarea reala a nevoilor tale. O astfel de descriere a realitatii va restrange numarul de optiuni din care sa alegi. Pune-ti doar cateva intrebari: ce stil de viata ai, unde vei merge la plimbari, cum arata cartierul tau, cum arata apartamentul si cat spatiu ai in el.

Exista inca multe astfel de intrebari, dar acestea sunt menite sa descrie imprejurimile, iar asta te va ajuta sa gasesti cel mai bun carucior pentru tine mai tarziu. Pentru ca poti renunta in siguranta la unele lucruri si nici nu vei folosi alte caracteristici.

Pana la caracteristicile specifice viitorului tau carucior, merita sa te gandesti care va fi constructia sa. Diverse configuratii sunt disponibile pe piata. Incepand cu carucioare 3 in 1 Joie, pana la prin optiunea 2-in-1 (landou si carucior) la o astfel de solutie clasica, adica carucioare simple.

In plus, este posibil sa se distinga structuri precum carucioare pentru gemeni, carucioare pentru frati de diferite varste si carucioare sport.

retroboutique.ro

Astfel, ia mereu in calcul aceste intrebari si gaseste raspunsul la toate, si doar in acest fel vei reusi sa faci fata cu brio optiunilor diverse in materie de carucioare pentru copii.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation