Care sunt cele mai cautate piese pentru smartphone?

retroboutique.ro

Telefoanele mobile vechi si cu butoane, care se gaseau pe piata acum mai multi ani de zile, au inceput sa dispara incetul cu incetul, astfel ca in prezent, piata de telefoane mobile este plina de smartphone-uri.

Tinand cont de cat de multe sarcini pot sa indeplineasca aceste dispozitive cu succes, atunci nu ar mai trebui sa ne mire faptul ca un smartphone este un dispozitiv atat de indragit de catre utilizatori.

Si daca tot am adus in discutie telefoanele mobile vechi, atunci ar trebui amintit si faptul ca un smartphone, in ciuda faptului ca are performante cu mult superioare dispozitivelor care se gaseau pe piata acum mai multi ani, trebuie mentionat si faptul ca sunt mult mai sensibile, iar din acest motiv trebuie sa fii foarte atent cu dispozitivul.

In momentul in care iti cumperi un smartphone, cu siguranta trebuie sa il echipezi cu o husa, pentru ca un astfel de accesoriu iti va proteja dispozitivul si in cazul in care acesta va fi scapat pe jos, dar si impotriva zgarieturilor, a prafului sau a murdaririi.

Pe langa husa de protectie, ar fi indicat sa optezi si pentru un geam de protectie pentru ecran, iar un astfel de accesoriu va fi extrem de util, pentru ca la fel ca si husa, iti va proteja display-ul smartphone-ului in cazul unui nedorit impact.

In cazul in care nu iti echipezi telefonul cu aceste doua accesorii, la prima cazatura, acesta poate sa aiba nevoie de un display nou, pentru ca se stie faptul ca display-urile sunt cele mai sensibile componente ale unui smartphone, motiv pentru care sunt si cele mai cautate piese telefoane.

Pe langa display, un geam de protectie din sticla, este ideal si pentru a-ti proteja touchscreen-ul telefonului, si stim cu totii si faptul ca un touchscreen, la fel ca un display, este o piesa smartphone foarte sensibila.

Pe langa aceste piese, cu siguranta un smartphone poate avea nevoie si de butonul de pornire – oprire, de butoanele de volum sau chiar si de butonul Home.

Aceste butoane pot intampina tot felul de probleme odata cu trecerea timpului, mai ales in cazul in care utilizatorul nu se ocupa foarte mult de ingrijirea dispozitivului.

Sunt destul de multe smartphone-uri care in ciuda faptului ca sunt tinute intr-o zona in care trebuie sa receptioneze un semnal foarte bun, nu pot receptiona semnalul, astfel ca ajung in service, iar de cele mai multe ori, specialistii constata faptul ca dispozitivul are nevoie de o noua antena semnal.

Si aceste antene pentru semnal, la fel ca si piesele pe care le-am amintit mai sus, sunt foarte cautate pe piata, de fapt ar fi cam cele mai cautate piese, datorita faptului ca sunt destul de sensibile.

Inlocuirea acestora se poate efectua numai la un service gsm, iar reparatia care consta in inlocuirea acestor componente, face parte din gama de reparatii hardware.

lensa.ro

Aceste piese, ai posibilitatea si sa le comanzi tu personal, si sa le duci la service pentru a fi inlocuite de catre specialisti.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation