Care sunt cele mai bine platite joburi din India?

lensa.ro

Care sunt cele mai bine platite joburi din India?Inainte de a incepe lista, permiteti-mi sa mentionez cateva puncte foarte importante. Toate locurile de munca mentionate in acest articol sunt bine platite, in ceea ce priveste salariul. Dar specificatiile salariale pot varia in functie de timp, in functie de factorii economici si de alti factori de influenta. De asemenea, pentru a prospera intr-un anumit domeniu si pentru a castiga un salariu urias in acest proces, trebuie sa devii foarte bun la aceasta sarcina.

Trebuie sa ai abilitatile necesare, care sa te ajute sa te dezvolti in acest domeniu. Un alt factor important il reprezinta calitatea Institutului, din care se urmareste cursul profesional asociat unei cariere. Institutele de buna calitate, reputate, garanteaza un pachet decent de remunerare chiar de la inceput. Ei bine, iata in continuare care care sunt unele dintre cele mai bine platite locuri de munca din India.

1 PROFESIONISTI IN DOMENIUL MEDICAL

Medicii din India castiga bine. India are o populatie uriasa. Cu aceasta populatie uriasa apare un numar sporit de probleme de sanatate. In India, raportul dintre numarul de doctori disponibil la 1000 de pacienti este foarte scazut. In timp ce acest lucru este o problema de ingrijorare, inseamna, de asemenea, ca medicii care practica in India primesc un flux continuu de pacienti.

Medicii pot lucra in spitale guvernamentale / private sau pot chiar sa-si deschida propria clinica privata. Cat de bine castiga doctorul depinde foarte mult de abilitatile sale. Exista medici care reusesc sa ajunga in mai mult de 20 Lakh Rupees pe luna, datorita clinicilor lor! Pe de alta parte exista doctori care au un salariu cuprins intre 30-50.000 de rupii, care lucreaza in spitale private! Aptitudinea unui doctor, intr-o oarecare masura, depinde de calitatea Institutului din care isi desfasoara cursul.

Stomatologi sunt de asemenea cunoscuti pentru ca si ei castiga bani frumosi. Dar domeniul stomatologiei a devenit oarecum saturat in aceste zile. Exista atat de multi dentisti care isi desfasoara activitatea in aceste zile, incat concurenta a crescut. Stomatologii bine cunoscuti si infiintati inca reusesc sa-si sporeasca salariul ridicat, impingand pe cei mediocri in colt.

Fizioterapia este o alta cariera care va ajuta pe cineva sa castige bine (dat fiind faptul ca cineva are acea atingere vindecatoare si abilitati bune!). Fizioterapeutii buni sunt mereu in cautare de sarcini, cum ar fi recuperarea post-chirurgicala, recuperarea bolilor legate de oase etc.

  1. ARHITECTI

Arhitectii creativi si calificati vor fi mereu la o foarte mare cautare! Odata cu schimbarea tendintelor, domeniul arhitecturii continua sa evolueze. Arhitectii care sunt la curent cu astfel de tendinte recente se gasesc adesea destul de ocupati, planificand si proiectand case si alte structuri pentru clientii lor!

Arhitectura este un domeniu care nu este la fel de saturat ca ingineria. De asemenea, este un domeniu in care cineva isi poate infiinta propria afacere. Tot ce este nevoie pentru a reusi in acest domeniu este creativitatea (plus abilitati tehnice).

  1. OAMENI DE STIINTA

Sectorul de cercetare si dezvoltare al acestei tari este slab echipat. Nu exista suficienti oameni de stiinta care sa lucreze pentru Guvern in acest moment.

  1. CARIERE IN AVIATIE

Sectorul aviatiei gazduieste o serie de locuri de munca cu un nivel ridicat de plata! Functia unui pilot comercial este cea mai bine platita.

Acesta este un loc de munca pe care cu totii l-am visat cand eram copii! Simplul gand al zborului face ca acest loc de munca sa fie unul visat! Si aceasta cariera este si ea plina de recompense financiare!

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai cautate locuri de munca din India, iar cetatenii romani de exemplu pot ajunge sa lucreze in aceasta tara prin intermediul Jordan River recrutare.

Cei care nu sunt specialisti in diferite domenii de activiate, isi pot indrepta atentia spre Jordan River, si pot aplica pentru un loc de munca in India, iar astfel vor avea toate sansele din lume ca sa devina muncitori in India.

Unii isi vor desfasura activitatea pe santier, altii vor ajunge sa munceasca in diferite alte locuri. Salariile cu siguranta vor diferi de la caz la caz, insa cu siguranta este indicata gasirea unui job in India, chiar si pentru cateva luni, datorita experientelor unice traite in aceasta tara/

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation