Care sunt avantajele unui iPhone 6?

lensa.ro

Care sunt avantajele unui iPhone 6?
Destul de multi oameni au asteptat cu nerabdare lansarea telefoanelor noi produse de catre renumita firma: Apple. Aceste device-uri Apple au devenit foarte populare si in Romania, iar din aceasta cauza s-au deschis numeroase magazine unde puteti gasi telefoane sau accesorii.

De asemenea, daca telefonul dumneavoastra se defecteaza, cel mai indicat ar fi sa nu il reparati de unul singur, ci sa il trimiteti intr-un service Gsm unde o echipa specializata in va repara.

Dar care ar fi motivul pentru care ati achizitiona un iPhone6? Comparativ cu modelul anterior, noul device Apple este mult mai subtire si mai mare, iar noul iPhone Plus prezinta dimensiuni mai mult mai mari intrecand chiar si prototipul Samsung Galaxy S5.

Marginile noului telefon sunt rotunjite exact ca in fotografiile reclamelor, iar carcasa din spate este realizata din aluminiu. Touchscreen-ul telefonului este facut din sticla ionizata care este curbata pe margini. Ecranul este LCD cu Retina, avand rezolutia de 750 x 1334 px, acest lucru generand o densitate mare de pixeli de 326.

Acest nou telefon prezinta o camera de 8 MB si o diafragma de f/2.2. De asemenea autofocalizarea se realizeaza cu ajutorul detectiei de faza.

Se pot realiza panorame pana la 42 MO. Totusi, inconvenientul iPhone-ului 6 il reprezinta inexistanta stabilizarii optice de imagine, insa acest lucru este prezent la iPhone6 Plus. Camera secundara sau de fata este de doar 1,2 MP.

In cazul in care sunteti o persoana pasionata de realizarea filmuletelor si a clipurilor video, trebuie sa stiti ca acest telefon permite inregistrarea imaginilor cu o rezolutie de 1080 px cu 60 sau 30 de fps. De asemenea, in mod slow motion puteti filma atat cu 120 fps cat si cu 240 fps, insa, in acest caz rezolutia fa fi un pic mai mica.

Apple A 8 prezinta un procesor de doar 64 de biti, acesta fiind cu 25% mai puternic, crescand performantele telefonului cu 50%. In legatura c u bateria, avem doar vesti bune deoarece stim ca telefoanele smart se decarca extrem de repede. Acest telefon rezista pana la 14 ore de convorbiri 3G comparativ cu iPhone 5S care rezista la mult mai putine.

Exceptand apelurile traditionale prin intermedul GSM, iPhone 6 prezinta si Voice Over Lite, dar si apeluri cu ajutoru Wi-Fi-ului. De asemenea, acest Apple device prezinta si NFC, un lucru care permite instalarea unui sistem Apple Pay pentru a plati prin intermediul wireless-ului.

Acest telefon dispune si de un procesor de miscare ce se cupleaza la barometru. Cu ajutorul procesorului, telefonul va poate citi miscarile, astfel putandu-si dea seama daca mergeti cu bicicleta sau alergati si va va numara pasii. In ceea ce priveste modul de stocare, aveti anumite variante.

Asadar, memoria telefonului dumneavoastra poate fi de 128 Gb, 64 GB si 16 GB.

Datorita numeroaselor inovatii care au fost aduse telefoanelor mobile, Apple foarte bine la capitolul popularitate comparativ cu firmele rivale. Compania Kantar Worldpanel reprezinta o agentie de cercetare ce a publicat un raport nou in legatura cu popularitatea diferitelor sisteme software. Rezultatul a aratat scaderea diferentei dintre Android si iOS.

retroboutique.ro

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation