Care este durata de viata a acumulatoarelor Samsung?

Care este durata de viata  a acumulatoarelor Samsung?Cu toate ca telefoanele inteligente se remarca prin multiplele beneficii oferite si prin numeroasele aplicatii care pot fi utilizate, un dezavantaj in opinia unor consta in durata scurta de viata a bateriilor.

Toate aplicatiile activate consuma foarte mult din baterie, motiv pentru care un telefon incarcat in intregime dimineata va putea fi utilizat fara sa fie necesara o noua reincarcare pana seara. In plus, la un moment dat, acumulatoarele se pot defecta, pentru a nu mai putea sa fie utilizate, situatie in care este necesara cumpararea unui acumulator original Samsung.

Daca te intereseaza sa cumperi un acumulator original Samsung, se poate vizita site-ul http://www.magazingsm.ro/acumulatori-originali-samsung-27, care iti ofera un acumulator potrivit pentru telefonul tau.

Este cunoscut faptul ca in mod normal, un acumulator trebuie sa iti permita sa folosesti telefonul inteligent pentru o zi intreaga. Potrivit specialistilor, in urma testelor efectuate pentru a observa durata de viata a acumulatorilor, telefoanele care prezinta incredere sunt Motorola Phonton 4G, Motorola Droid Bonic, HTC Rhyme, Samsung Galaxy S II si LG Enlighten.

Testarile au fost efectuate pe telefoane mobile care au fost incarcate in intregime si al caror display dispune de un nivel de luminozitate de 50%. De asemenea, specialistii au analizat care este durata necesara a unui apel telefonic pentru a se descarca in intregime bateria, cat si longevitatea bateriei atunci cand se asculta muzica fara intrerupere.

In topul relizat de specialistii CNET, dupa Samsung Galaxy S II, pe locul al II-lea se afla Motorola Droid Bionic, urmat indeaproape de HTC Rhyme. Astfel, un acumulator original Samsung se bucura de o durata buna de viata, motiv pentru care se afla printre cele mai indragite telefoane inteligente. Sud-coreenii de la Samsung sunt constienti de importanta unui smartphone cu o baterie care sa se remarce printr-o durata mai lunga de viata, motiv pentru care toate telefoanele Samsung care vor fi lansate pe piata vor beneficia de o durata de functionare de 24 ore, atunci cand sunt folosite intr-un ritm mai intens.

Astfel Samsung se va afla printre putinii producatori de telefoane inteligente care vor atinge asemenea performanta in utilizare. Datorita faptului ca Samsung doreste sa introduca baterii cu capacitati mai mari la telefoanele sale, cat si prin optimizarea anumitor caracteristici ale telefoanelor, precum conectarea la wireless si la 4G LTE, este posibila imbunatatirea duratei de viata a acumulatorilor.

Cu siguranta, Samsung pregateste mult surprize clientilor  sai, cat si viitorilor clienti. Daca sunteti nemultumiti de durata de viata a unui acumulator original Samsung, puteti incerca sa prelungiti viata acestuia, prin dezactivarea anumitor aplicatii. Multe dintre aplicatii, precum bluetooth sau GPS favorizeaza consumul rapid al bateriei, insa atunci cand nu le utilizam, le putem dezactiva.

Daca esti in cautarea unui acumulator original Samsung pentru telefonul tau, atunci poti accesa site-ul http://www.magazingsm.ro/acumulatori-originali-samsung-27, pentru a vedea care sunt tipurile de acumulatori oferiti. Totodata, aici veti gasi acumulatori originali si pentru alte tipuri de telefoane, alaturi de diferite accesorii, precum hise, carcase, carduri de meemorie, dispay sau incarcatoare, care sunt de ajutor tuturor utilizatorilor de telefoane mobile.