Tag Archives: Carbohidrati

Pastele fainoase si dietele sanatoase

Pastele-fainoase-si-dietele-sanatoasePastele fainoase pot face parte usor intr-o dieta sanatoasa, desi parerea generala este ca sunt bogate in carbohidrati si ar trebui consumate mai rar sau evitat complet in cazul unui regim, pastele sunt un aliment la fel ca oricare altul, cu avantaje si dezavantaje, deci pot fi consumate si intr-o dieta sanatoasa, luand in considerare desigur si anumite elemente.

In Oradea gasesti paste fainoase de diferite tipuri la Selgros, poti sa alegi sortimentul care se potriveste cel mai bine cu ce vrei sa gatesti.

Cand ne gandim la o dieta sanatoasa nu trebuie sa izolam fiecare produs in parte, pentru ca nu mancam de pilda paste goale, le preparam impreuna cu alte alimente, iar acestea impreuna pot face usor o masa sanatoasa.

Pastele fainoase sunt o fundatie perfecta pentru o masa sanatoasa si hranitoare, de regula se prepara impreuna cu legume, peste, sosuri de rosii, sau branze pline de proteine, si cu carnuri slabe, in principiu de pui.

Continue Reading

Tu stii ce inseamna o alimentatie sanatoasa pe timpul iernii ?

Tu sti ce inseamna o alimentatie sanatoasa pe timpul iernii ?Alimentatia joaca un rol foarte important in buna functionare a organismului uman in special pe timpul iernii , cand riscul de aparitie a bolilor este mult mai ridicat . Din nefericire majoritatea persoanelor racesc cel putin odata pe parcursul sezonului de iarna astfel ca vizitele la medic si la farmacie se vor inmulti considerabil .

De drumul la medic nu va pot scuti insa de cel la farmacie da , va invit sa apelati la serviciile webfarm.ro , o farmacie online special creata pentru a facilita accesul clientilor la o gama variata de produse farmaceutice . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.webfarm.ro/ .

Chiar daca nu sunt foarte sanatoase , un bol cu supa cremoasa sau o tocanita traditionala sunt intotdeauna binevenite intr-o zi friguroasa de iarna . De ce organismul are nevoie de astfel de preparate ? Pe parcursul iernii este necesar sa consumam alimente care ne mentin constanta temperatura corpului , alimente bogate in nutrienti . Daca vara consumam fructe si legume in salate , iarna trebuie sa consumam tot fructe si legumeĀ  insa fierte sau coapte cu foarte multe condimente si mirodenii . Acestea din urma au proprietati curative miraculoase . Continue Reading