Caracteristicile decantorului de ceara

Caracteristicile decantorului de ceara
Daca dorim inlaturarea parului nedorit de pe corp, exista numeroase solutii, de la unele traditionale, precum lama, la aparatele moderne cu laser pentru epilarea permanenta. Dar saloanele de specialitate folosesc un aparat numit decantor de ceara care ofera clientelor un epilat eficient si mai ales confortabil.

Decantoarele de ceara care se gasesc in saloanele de cosmetica se impart in:

1.    Decantoare cu o singura cuva

2. Decantoare cu doua cuve cu sau fara trecere intre cuve.

lensa.ro

Modelul decantorului de ceara folosit depinde de tipul salonului si numarul de cliente inregistrat saptamanal. Cu cat traficul este mai mare, cu atat este nevoie de un decantor cu o capacitate mai mare.

Un decantor este acel aparat care separa reziduurile dintr-un lichid. Decantoarele de ceara separa parul rezultat in urma epilarii de ceara solida refolosibila. In lipsa unui decantor profesional, acest proces se efectueaza la aragaz cu ajutorul unei site si dureaza ore bune, chiar si pentru femeile experimentate in procesul de epilare cu ceara acasa.

In saloanele de specialitate, decantoare se folosesc pentru a mentine ceara la temperatura ideala – evitand racirea si reincalzirea cerii pentru o textura ideala si pentru curatarea cerii de reziduurile  rezultate in urma folosirii repetate. Cu ajutorul decantorului, ceara este in permanenta pura.

retroboutique.ro

Decantorul garanteaza conditiile de igiena pentru cliente. Avantajul important al decantoarelor de ceara este faptul ca mentin ceara sterila. Sitele din inox si temperatura adecvata garanteaza aspectul steril al cerii. Ceara este schimbata la maxim o saptamana.

Cu ajutorul unui decantor de ceara, aceasta este mentinuta in permanenta la aceeasi temperatura, evitand iritarea pielii sensibile a clientelor, precum si posibilitatea de a opari sau arde pielea, decantorul putand fi cu usurinta setat sa mentina ceara la aceeasi temperatura ideala pentru inlaturarea parului.

In concluzie, trebuie sa beneficiem de caracteristicile decantorului de ceara, cu rezultate asteptate pentru cliente. Salonul va achizitiona decantorul de ceara ca aparat de baza pentru functionarea salonului.

Va studia toate ofertele de pe piata si in functie de buget, de asteptarile clientelor, de dorinta de a se plasa cat mai sus pe piata, se va alege cea mai buna oferta.

Caracteristicile vor fi urmarite si prin garantie, in cazul unor probleme se va solicita remedierea sau oferirea exacta a indeplinirii functiilor aparatului, cu foarte mare atentie la aspectele sensibile in functionare, care daca nu sunt realizate cu succes pot crea probleme.

Decantorul de ceara nu este un aparat atat de sofisticat, dar acesta este folosit in una dintre cele mai solicitate operatiuni de catre cliente, si anume epilatul.

Desigur, poate fi achizitionat si acasa de catre unele cliente, folosit cu strictete ajuta clienta in epilare de cea mai buna calitate, care nu se poate compara cu epilarea cu lama sau cu ceara incalzita la aragaz.

Se recomanda maxima atentie la utilizarea acasa, pentru eliminarea producerii unor accidente, care insa nu sunt frecvente, fiind un dispozitiv relativ simplu de utilizat si care are ghid de utilizare necesar in primele aplicari. Dupa oricare aplicare a cerii, acasa sau in salonul cosmetic, veti uita de lama, de aragaz si veti dori un astfel de decantor de ceara.

Be Sociable, Share!

One Thought on “Caracteristicile decantorului de ceara

  1. Oana on May 31, 2017 at 8:37 am said:

    Foarte interesant articol, este un subiect mai putin discutat, dar ma bucur ca am gasit ce cautam, ma ajuta mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation