Caracteristici importante ale iPhone 8

Caracteristici importante ale iPhone 8 IPhone-ul 8 a stabilit un nou bar in ceea ce priveste costul pentru cel mai important telefon al Apple, deoarece si-a marit din nou pretul de lansare.

In timp ce pretul lansat de iPhone 8 la lansare a fost de 699 dolari (£ 699, AU $ 1.079) pentru 64 GB de stocare si 849 dolari (£ 849, AU $ 1.329), a scazut de atunci.

Pretul iPhone 8 incepe acum de la 599 $ pentru modelul de 64GB si se ridica la 749 $ pentru varianta de 256GB. Pentru cele mai bune contracte din Marea Britanie, consultati pagina noastra de oferte iPhone 8.

Chiar daca Apple a lansat trei iPhone-uri noi de la sosirea iPhone-ului 8, telefonul este inca disponibil pe scara larga de la Apple si de majoritatea comerciantilor cu amanuntul. Gasiti aici inlocuire display iPhone 8.

Caracteristici:

  • Geamul din spate arata si se simte grozav si permite incarcarea fara fir
  • Cu o fata frontala fara carlige si aproape identica cu ultimele trei generatii
  • IPhone-ul 8 a marcat cea mai radicala schimbare in design-ul iPhone-ului timp de trei ani – dar nu te prea emotionata.

Una dintre marile upgrade-uri pe care Apple si-a dat noul sau iPhone, iar design-ul se concentreaza pe partea din spate a geamului – este un upgrade asupra corpului de aluminiu folosit de la iPhone 5, iar includerea sa inseamna o caracteristica noua in forma de incarcare fara fir.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste dimensiunea, forma si aspectul, iPhone 8 utilizeaza acelasi factor ca si iPhone 7, 6S si 6, iar din fata este aproape imposibil sa se faca diferenta intre cele patru generatii de telefoane.

retroboutique.ro

IPhone-ul 8 este o fractiune de milimetru mai gros (7,3mm vs 7,1mm), mai larg (67,3mm vs 67,1mm) si mai inalt (138,4mm vs 138,3mm) decat iPhone 7, dar nu veti observa. Punctul pe care il facem este ca este similar … foarte, foarte asemanator.

Este si mai greu, un plus de 10g peste iPhone 7, care poate fi putin mai vizibil – dar nu este arogant si am

Carcasa poate fi considerata fragila – este usor de remediat cu o husa, dar pentru cei care doresc sa arate noul spate lucios al telefonului creste sansele de deteriorare atunci cand il asezati pe o suprafata plana.

Tasta de pornire / blocare este inca usor de lovit pe partea dreapta a telefonului, la fel ca si butonul centralizat de acasa cu scanerul de amprente Touch ID situat in rama sub afisajul de 4,7 inch. Comutatoarele silentioase si tastele de volum sunt situate in partea stanga a telefonului si sunt din nou bine plasate pentru o manipulare usoara.

Totul functioneaza, designul este functional si nu este un telefon cu aspect neplacut – dar privim la pretul respectiv si este greu sa nu va simtiti putin ciudat pe parcursul inspectiei initiale.

Un ultim cuvant pe marginea sticlei – preferam modul in care arata si se simte fata de corpul metalic al iPhone 7 si co., Dar inseamna, de asemenea, ca este si mai alunecos.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation