Cand poate ajunge un telefon Huawei Y7 Prime in sercive?

Cand poate ajunge un telefon Huawei Y7 Prime in sercive?Huawei Y7 Prime este un smartphone spre care foarte multe persoane si-au indreptat atentia pana acum, datorita raportului calitate – pret foarte bun al acestui dispozitiv. Cei mai multi dintre utilizatori sunt foarte multumiti de felul in care se comporta telefonul.

Exista totusi utilizatori care au ajuns cu telefoanele in service, iar unii au avut nevoie de o inlocuire display Huawei Y7 Prime, pentru ca in urma unei lovituri suferite de telefon, display-ul s-a spart. Fireste, in aceste conditii, doar utilizatorul este vinovat pentru ca nu a avut grija de telefon.

In plus, un dispozitiv Huawei Y7 Prime, daca ar fi fost pastrat intr-o husa, si protejat cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, nu ar fi avut niciodata nevoie de o inlocuire display Huawei Y7 Prime.

Au existat totusi si situatii in care utilizatorii de Y7 Prieme de la Huawei au avut mare grija de dispozitive, si au ajuns totusi cu acestea in service. Unii dintre acestia au intampinat probleme la conexiunea wifi. Iata in continuare cum poate fi remediata o asemenea problema.

Inainte de a urma pasii de depanare recomandati pentru aceasta problema, este indicat sa va asigurati de faptul ca telefonul ruleaza pe cea mai recenta versiune software. In cazul in care este disponibila o actualizare software, atunci ar trebui sa o descarcati si sa o instalati mai intai.

Ati activat comutatorul Wi-Fi al telefonului?

Acest lucru poate parea un pas simplu, dar exista cazuri in care proprietarul telefonului va uita sa activeze comutatorul Wi-Fi al telefonului, rezultand astfel ca dispozitivul nu se poate conecta la reteaua fara fir.

lensa.ro
 • Selectati Setari;
 • Selectati Wireless si retele;
 • Selectati Wi-Fi;
 • Activati Wi-Fi.

Incercati sa verificati daca telefonul se poate conecta la reteaua Wi-Fi. Este ruterul dvs. cauza problema?

Urmatorul pas este eliminarea ruterului ca o posibila cauza a problemei. Se pot conecta alte dispozitive la router cu succes? Are router-ul activata o setare (filtrare MAC) care blocheaza telefonul sa nu se conecteze la acesta? O modalitate rapida de a verifica daca aceasta este o problema legata de router, este incercarea de a conecta telefonul la o alta retea Wi-Fi, apoi verificati daca problema persista. In cazul in care telefonul se poate conecta la o alta retea Wi-Fi, atunci ar trebui sa depanati routerul.

Efectuati o resetare soft

Odata ce v-ati asigurat ca problema nu este cauzata de router, este timpul sa verificati daca o problema minora de software provoaca Huawei Y7 Prime sa nu se poata conecta la problema Wi-Fi. Ceea ce veti dori sa faceti este sa reimprospatati software-ul telefonului care se poate face cu usurinta prin simpla repornire a dispozitivului.

 • Apasati si tineti apasata tasta Power and Volume down timp de pana la 45 de secunde.
 • Asteptati ca dispozitivul sa reporneasca.
 • Verificati daca problema persista.

Resetati setarile retelei telefonice

Acest pas se face de obicei ori de cate ori telefonul are o problema de conectare la o retea de date. Urmatoarele modificari vor aparea pe telefon:

 • Retelele Wi-Fi stocate vor fi sterse.
 • Aparatele Bluetooth asociate vor fi sterse.
 • Setarile pentru sincronizarea datelor de fundal vor fi activate.
 • Setarile de restrictionare a datelor din aplicatiile care au fost pornite / deconectate manual de catre client vor fi resetate la setarea implicita.
 • Modul de selectare a retelei va fi setat automat.

Pentru a reseta setarile de retea ale dispozitivului urmati urmatorii pasi:

 • Porniti telefonul mobil apasand tasta de pornire pentru cateva momente.
 • Alegeti Setari si Sistem.
 • Atingeti Resetati.
 • Deschideti Resetare setari retea.
 • Selectati Resetare setari retea si apasati Resetare setari retea inca o data.

Incercati sa va conectati la reteaua Wi-Fi. Va trebui sa introduceti parola Wi-Fi pentru a va putea conecta la retea.

retroboutique.ro

In cazul in care ati urmat acesti pasi, in mod normal telefonul ar trebui sa se conecteze la wifi. In cazul in care acest lucru nu se intampla, atunci cu siguranta va fi necesar sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation