Branduri cunoscute de huse Iphone

Piata huselor de telefoane iPhone este in plina desfacere in special in ceea ce priveste husele pentru Iphone 6 sau 7, insa au inceput sa apara si foarte multe produse de calitate pentru iPhone 10.

Fie ca doresti sa cumperi o noua husa pentru telefonul tau sau doresti pur si simplu sa afli mai multe lucruri interesante despre acest subiect, noi iti oferim o lista cu cateva branduri cunoscute si de incredere de huse iPhone.

Primul brand este Otterbox, nume care suna ca un clopotel chiar si pentru cel care nu cunoaste nimic despre carcasele de telefoane iPhone. Otterbox este o companie de top din America care produce huse tip carcasa iPhone de calitate si care au primit numeroase premii.

Carcasele otterbox sunt renumite pentru rezistenta lor ce depaseste chiar si standardele militare in ceea ce priveste contactul cu apa, nisipul sau rezistenta la socuri, cazaturi si protectia impotriva zgarieturilor la nivelul ecranului.

De cele mai multe ori carcasele otterbox sunt confectionate din mai multe straturi astfel incat sa ofere o protectie crescuta telefonului, sunt prevazute cu decupaje pentru a asigura o accesibilitate la telefon corespunzatoare si uneori pot fi cuplate la curea printr-un sistem special de prindere.

Insa aspectele negative ale carcaselor otterbox reprezinta costul exagerat in comparatie cu cel al altor branduri, iar uneori butoanele telefonului iPhone sunt foarte greu de apasat cand carcasa este cuplata pe telefon.

Al doilea brand de huse iPhone este Incipio, care asemenea lui Otterbox au castigat si ei cateva premii pentru husele lor de telefoane iPhone. Husele produse de Incipio sunt mai preferate de acei indivizi care aleg carcasele care permit o mai mare transparenta a telefonului in materie de look.

Husele Incipio vin de regula cu o garantie destul de mare, unele huse avand o garantie si de un an de zile, insa un punct negativ este acela ca garantia de un an de zile este valabila doar pentru Statele Unite ale Americii.

Husele Incipio ofera o gama de optiuni in materie de culori mult mai redusa in comparatie cu alte branduri, ceea ce reprezinta un minus in cazul in care sunteti o persoana pretentioasa.

Unele carcase Incipio sunt dificil de instalat, ceea ce face o bataie de cap scoaterea si punerea telefonului in carcasa, iar sensivitatea ecranului este semnificativ redusa atunci cand carcasa este pusa pe telefon. In acest caz o folie telefon poate fi de real folos.

retroboutique.ro

Al treilea brand de huse cunoscute de telefoane iPhone este LifeProof. Brandul LifeProof ofera anumite huse interesante pentru telefoane iPhone in sensul ca unele nu sunt prevazute cu protectie pentru ecran, ceea ce poate fi considerat un plus in materie de accesibilitate dar si un minus daca consideri ca protectia ecranului este puternic afectata. La nivel de pret, carcasele LifeProof vin cu un pret asemanator huselor Otterbox si cu o calitate la fel de buna.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation