BMW X5 – unde iti repari masina

BMW X5 – unde iti repari masinaDesignul initial al modelelor BMW X5 a inceput in 1994 imediat dupa ce BMW a achizitionat compania populara Land Rover. Modelul X5 a fost realizat dupa Range Rover-ul dur, off-road, dar cu stilul si sofisticarea unui BMW. Constructorii l-au numit vehicul de activitate sportiva, mai degraba decat un vehicul utilitar sportiv, si l-au vandut in toate statele lumii in perioada 2000-2006.

Iata cateva probleme comune gasite in cadrul acestor modele marca BMW:

La multe dintre masinile BMW X5 au fost raportate probleme cu sistemul de inchidere si deschidere a geamurilor. acestea pot cadea rapid sau se pot bloca in pozitie deschisa sau inchisa. De asemenea, acestea pot scoate zgomote ca si cum ar fi zgariate.

BMW X5 prevazute cu trape de incalzire au avut deseori probleme cu scurgerea apei in cabina in timpul ploii sau zapezii. In unele cazuri, cantitatea de lichid este atat de mica incat nu se observa pana cand un miros mucegai nu se infiltreaza in cabina.

retroboutique.ro

O alta problema des intalnita este reprezentata de faptul ca mesajele de pe bordul computerului de pe afisajul panoului LCD vor deveni uneori pixelate sau complet nerecuperabile.

Exista probleme si cu lumina de control a lichidului de racire. Aceasta se aprinde cand lichidul de racire este scazut, dar daca umpleti lichidul de racire si lumina de avertizare ramane aprinsa, acesta este un semn al unei probleme mai mari.

Din cauza unor defectiuni ale sistemului de suspensie, dat fiind ca utilizeaza suspensia cu dubla directie, acest model de masina poate prezenta deseori zgomote chiar pe drumuri relativ netede.

Probleme legate de schimbarea transmisiei au fost, de asemenea, constatate: la aproximativ 50 km / h sau pe parcursul unor deplasari sau drumetii lungi, unele masini de acest fel nu vor putea sa treaca la viteze mai mari. Permiterea motorului sa se raceasca uneori va rezolva aceasta problema.

Defectiuni ale camerei de vedere au fost constatate deseori in sensul in care chiar daca o camera functioneaza bine, sistemul iDrive poate spune ca o camera foto functioneaza defectuos. De asemenea, unele suporturi de camera se vor pierde sau vor esua complet. Alte erori iDrive care pot apara se refera la controlul climei, al  navigatiei sau al comunicatiilor. iDrive este parte integranta a experientei BMW. In unele sisteme, aceasta tehnologie functioneaza defectuos, iar frecventa cu care apare iDrive cu mesaje de eroare defecte, resetari nejustificate si multe altele este destul de mare.

Unii proprietari ai modelelor BMW X5 au observat ca apar diverse zgomote care vin din sistemul climatic, mai ales cand functioneaza aerul conditionat.

Daca BMW-ul X5 pe care il detineti se confrunta cu oricare dintre aceste probleme, puteti contacta Auto Atu pentru a diagnostica corect sursa de probleme si pentru a remedia defectiunile constatate. Ignorarea problemelor poate duce la defectiuni mecanice mai grave in viitor, iar acest lucru poate duce atat la cheltuieli mai mari, cat si la mai mult timp pierdut pentru reparatie. Apeland la noi in timp util, veti putea beneficia de reparatia masinii in cel mai scurt timp posibil.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation