Tag Archives: Birou

Videochat si screen sharing

Videochat si screen sharingSkype nu a inclus si optiuni incorporate pentru a fi inregistrate apelurile si conversatiile video desi pentru multi aceasta imbunatatire ar fi foarte utila.

Poate ca doriti sa intervievati pe cineva la distanta si vreti sa faceti si o inregistrare cu acest interviu pe care sa aveti posibilitatea de a o arata si altor persoane sau sa inregistrati o discutie importanta pe care sa o reascultati mai tarziu.

De asemenea o astfel de aplicatie ar fi utila si in videochat. In cazul in care sunteti interesati de angajare videochat este recomandat sa va familiarizati cu termenul de video call si video conferinta mai intai. Continue Reading

Cum sa ai facturi mici la energia electrica?

Cum sa ai facturi mici la energia electrica?Facturile tale la energia electrica pe care o consumi acasa sau la birou, in afacerea pe care o ai, pot fi mai mici daca vei folosi echipamentele potrivite si vei acorda atentie unor aspecte importante care te ajuta sa faci economii destul de mari in fiecare zi.

Pentru cele mai bune astfel de echipamente, vezi site-ul oficial Electro Global si vei putea gasi, cu siguranta, tot ceea ce cauti pentru tine.

Multe dintre aparatele electronice si electrocasnice pe care le folosesti au fost concepute astfel incat sa iti permita economisirea energiei electrice. Ele au optiuni avansate de configurare ce iti permit acest lucru. Televizoarele LCD si cele de tip LED consuma cu circa 60% decat cele vechi, cu tub catodic. Trebuie sa stii, insa, ca ele consuma energie chiar si atunci cand sunt in Stand-By. In functie de luminozitatea ecranului, consumul creste si el, iar televizoarele care isi ajusteaza automat aceasta functie iti aduc un castig in plus. Continue Reading

Peripetii cu portile automate

Peripetii cu porti automateNu de putine ori am auzit povestea cu “prietenul meu a patit asta candva”, dar de data asta chiar un prieten a patit cateva peripetii cu porti automate. Aici chiar ma refer la porti automate, nu v sau mai stiu eu ce.

Mai exact portile de la locul sau de munca. Pentru ca firma a crescut, s-au gandit sa simplifice lucrurile si sa puna porti automate la parcarea companiei. Fiecare angajat a primit o telecomanda, astfel doar ei puteau intra acolo. Un set de porti automate a fost mai ieftin oricum decat angajarea unui paznic full time.

Portile automate sunt excelente, te scutesc de a deschide manual porti mereu, sa pierzi o groaza de timp intrand si iesind din masina, dar daca nu esti atent, mai ales cand ai porti automate la munca, poti sa dai de belea. Continue Reading