Bilete de avion pentru excursia ta de vis

Bilete de avion pentru excursia ta de visDoriti sa plecati intr-o vacanta impreuna cu alti prieteni si trebuie sa calatoriti cu avionul, dar atunci cand ati cumparat biletele ati platit preturi diferite, desi le-ati cumparat in aceeazi zi, pentru acelasi avion si aceeasi destinatie.

Care a fost cauza pentru care preturile au fost diferite si cum de se poate intampla lucrul acesta? Vom incerca, in randurile de mai jos, sa deslusim aceasta chestiune.

In primul rand, biletele de avion pot sa difere in functie de o serie de factori: zilele saptamanii, lunile anului, de sarbatori, de sezon, uneori chiar si de orele la care intrati sa le cumparati. De asemenea, trebuie sa stiti ca aceeasi companie aeriana poate avea tarife diferite la biletele de la aceeasi cursa, destinatie si aceleasi clase de confort.

Acest lucru se explica prin faptul ca aceasta poate sa scoata spre vanzare un numar limitat de locuri pentru fiecare tarif. Trebuie sa stiti ca nu toate biletele de la clasa economy au acelasi pret, cu toate ca nu exista nicio diferenta in ceea ce priveste confortul oferit in timpul calatoriei.

Se poate intampla ca doua locuri alaturate sa fie vandute la preturi diferite, pentru ca locurile scoase spre vanzare la un anumit tarif se epuizasera. Insa, puteti avea surpriza ca biletele la preturi mai mari sa fie mai usor modificate.

In al doilea rand, pretul biletelor de avion la o companie de linie sunt diferentiate dupa clasa de confort. De regula, cele mai multe companii au doua clase: economy si business, dar mai exista, la unele companii, si o clasa de mijloc si anume premium economy.

Intotdeauna pretul biletelor de la clasa economy va fi mai mic, insa exista o serie de dezavantaje. De exemplu, in cazul anularii calatoriei, penalizarile sunt de 100%, iar modificarea biletelor nu este posibila, cateodata,  sau se percepe o taxa suplimentara.

lensa.ro

In ceea ce priveste biletele de la clasa business, costul lor este mai mare in functie de confortul care se ofera in timpul zborului. Unele companii aeriene au conditii de zbor asemanatoare hotelurilor de lux: scaune mai mari si mai comode, mai mult spatiu si meniu variat. In schimbul unei taxe, se poate primi meniu individualizat. De asemenea, aceste bilete sunt mai permisive in ceea ce priveste rambursarea sumei platite in cazul anularii plecarii si a modificarii biletelor.

Solutia cea mai buna pentru a cumpara bilete la tarife avantajoase si, in acelasi timp, sa beneficiati de un anumit confort in timpul calatoriei esta sa va informati din timp la mai multe companii. Fiti atenti ca unele companii ofera discount-uri daca mergeti cu un grup mai mare de persoane si cumparati mai multe bilete in acelasi timp. Tot ceea ce va ramane de facut este sa urmariti ofertele si promotiile companiilor aeriene.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation