Beneficiile ceaiului verde

retroboutique.ro

Beneficiile ceaiului verdeCeaiul verde este cea mai sanatoasa bautura de pe planeta. Este incarcat cu antioxidanti si substante nutritive care au efecte puternice asupra organismului.

Acestea includ functia creierului imbunatatita, pierderea de grasimi, un risc mai scazut de cancer si multe alte beneficii impresionante. Indeptandu-va atentia spre cele mai noi promotii de la Vegis, veti putea alege ceai verde la cele mai atractive preturi.

In cele ce urmeaza, veti descoperi cele mai importante beneficii pentru sanatate oferite de catre ceaiul verde.

Ceaiul verde contine compusi bioactivi care imbunatatesc sanatatea

Ceaiul verde este mai mult decat lichid. Multi dintre compusii din plante din frunzele de ceai fac din bautura finala, care contine cantitati mari de nutrienti importanti (1 Sursa de incredere). Ceaiul este bogat in polifenoli care au efecte cum ar fi reducerea inflamatiei si lupta impotriva cancerului.

Compusii din ceaiul verde pot imbunatati functia creierului si va vor face mai deschisi la minte

Ceaiul verde nu numai ca te tine treaz, ci te poate face mai inteligent. Principalul ingredient activ este cofeina, care este un stimulent cunoscut. Cofeina a fost intens studiata inainte si conduce in mod constant la imbunatatiri in diferite aspecte ale functiei cerebrale, inclusiv starea de spirit imbunatatita, vigilenta, timpul de reactie si memoria.

Cu toate acestea, ceaiul verde contine mai mult decat cafeina. De asemenea, are aminoacidul L-theanina, care este capabil sa traverseze bariera hemato-encefalica. L-theanina mareste activitatea neurotransmitatorului inhibitor GABA, care are efecte anti-anxietate . De asemenea, creste dopamina si producerea undelor alfa in creier.

Studiile arata ca cafeina si L-theanina pot avea efecte sinergice. Combinatia celor doua este deosebit de puternica in imbunatatirea functiei cerebrale. Din cauza L-teaninei si a dozei mai mici de cafeina, ceaiul verde va poate oferi un fel de efect mult mai bland si diferit de cafea. Multi oameni spun ca au o energie mai stabila si sunt mult mai productivi atunci cand beau ceai verde, in comparatie cu cafeaua.

Ceaiul verde mareste arderea grasimilor si imbunatateste performantele fizice

Daca te uiti la lista ingredientelor pentru orice supliment de ardere a grasimilor, sansele sunt foarte mari ca ceaiul verde sa fie acolo. Acest lucru se datoreaza faptului ca sa demonstrat ca ceaiul verde creste arderea grasimilor si creste rata metabolica, in studiile controlate de om.

Acest lucru se datoreaza faptului ca sa demonstrat ca ceaiul verde creste arderea grasimilor si creste rata metabolica , in studiile controlate de om.Intr-un studiu efectuat la 10 barbati sanatosi, ceaiul verde a crescut cheltuielile cu energia cu 4%. Un alt studiu a aratat ca oxidarea grasimilor a crescut cu 17%, ceea ce indica faptul ca ceaiul verde poate creste selectiv arderea grasimilor.

Antioxidantii din ceaiul verde va pot scadea riscul unor tipuri de cancer

Cancerul este cauzat de cresterea necontrolata a celulelor. Este una dintre cauzele principale ale mortii din lume. Se stie ca daunele oxidative contribuie la dezvoltarea cancerului si ca antioxidantii pot avea un efect protector.

Ceaiul verde este o sursa excelenta de antioxidanti puternici, deci are sens ca poate reduce riscul de aparitie a cancerului de diferite feluri precum:

Cancerul de san: O meta-analiza a studiilor observationale a constatat ca femeile care au baut cel mai verde ceai au avut un risc de 20-30% mai mic de a dezvolta cancer de san, cel mai frecvent cancer la femei.

Cancerul de prostata: Un studiu a constatat ca barbatii care consuma ceai verde au avut un risc de 48% mai scazut de a dezvolta cancer de prostata, care este cel mai frecvent cancer la barbati.

Cancerul colorectal: O analiza a 29 de studii a aratat ca cei care consuma ceai verde au fost cu pana la 42% mai putin susceptibili de a dezvolta cancer colorectal.

In mod evident, ceaiul verde vine cu foarte multe alte beneficii pentru sanatate, asa ca recomandarea noastra este sa cautati cele mai atractive promotii de la Vegis, pentru a va procura ceai verde.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation