Avantaje lazi sticle

lensa.ro

Avantaje lazi sticlePentru depozitarea diverselor produse, indiferent de natura lor, exista o gama complexa de lazi sau cutii, realizate din diverse materiale, de diferite tipuri si dimensiuni, in acest mod fiind acoperita o mare parte a nevoilor pe care le au consumatorii. Identificarea solutiei potrivite de depozitare ajunge sa tina doar de informatiile pe care le furnizeaza clientii comerciantilor de recipiente de depozitare. Pentru ca aceasta solutie sa fie identificata cu usurinta trebuie ca utilizatorii sa analizeze aspecte precum tipul produselor pe care doreste sa le depoziteze, cantitatea acestora, daca aceste produse raman intr-un anume depozit pentru mai mult timp sau daca vor fi transportate dintr-un loc in altul, spatiul de care dispun atat pentru depozitarea produselor, cat si pentru depozitarea ulterioara a recipientelor de depozitare etc.

In functie de tipul utilizarii, poate fi vorba de cutii sub forma de cosuri, de cutii pliabile sau lazi prevazute cu roti pentru o mai usoara manipulare, de containere de depozitare sau de lazi pentru sticle .

Acestea din urma au o utilizare exclusiva pentru depozitarea si transportul sticlelor de bauturi si sunt utilizate cu precadere in supermarketuri sau diverse magazine si localuri destinate comercializarii de bauturi.

Cutiile de depozitare tip cos, numite si cutii-sertar, sunt de dimensiuni mai mici si pot fi utilizate cu precadere pentru depozitarea si delimitarea pieselor detasabile sau a componentelor unor aparate mari.

Cutiile stivuibile permit optimizarea fluxului logistic si de transport. Acestea sunt adaptate euro-paletilor utilizati in manipularea marfurilor si ofera, in plus, sansa de a colecta produsele in mod direct. In cazul in care activitatea pe care o aveti tine de sectorul logistic, al distributiei produselor, fie ele alimentare sau nu, aceste cutii reprezinta solutia ideala pentru optimizarea fluxului de transport. In cazul in care, dimpotriva, aveti nevoie de depozitarea statica a fructelor, legumelor sau altor produse alimentare, trebuie sa alegeti o cutie cu proprietati de conservare a acestor tipuri de produse. Acestea sunt realizate in vederea curatarii lor cu usurinta pentru mentinerea unei igiene perfecte.

De asemenea, lazile de sticle sau cutiile de plastic pot fi prevazute cu manere deschise, ceea ce favorizeaza prinderea acestora cu mainile in cazul manipularii unor marfuri mai grele sau in cazul in care cutiile sunt voluminoase, sau fara manere, asa cum sunt majoritatea cutiilor de depozitare a unor produse mai mici sau in cantitati reduse. Navetele destinate depozitarii sticlelor de bauturi sunt, in general, prevazute cu manere, fie exterioare, fie decupate in structura recipientului, dat fiind ca acestea permit transportul mai multor sticle deodata, iar volumul total poate ajunge la o greutate destul de mare.

retroboutique.ro

Toate cutiile din plastic, oricare ar fi scopul utilizarii lor, pot fi etichetate in cazul in care modelul o permite. Modul de etichetare difera: poate fi vorba despre lipirea efectiva a unor etichete care contin datele necesare pe o suprafata plata a cutiei sau poate fi vorba de inscriptionare a acestor date direct pe cutie, de regula prin serigrafiere sau marcaj la cald. De regula, utilizatorii graveaza logo-ul firmei sau date de identificare necesare pentru ambalarea, depozitarea sau transportul produselor.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Post Navigation